It’s all about the details – Zomerse look

Little black dress details Little black dress detailsLittle black dress detailsLittle black dress details

Zwarte jurkjes, de little black dress, deze jurkjes zijn eigenlijk echt heel simpel en saai om zo te dragen. Met een paar kleine details kan je deze jurkjes zo super tof maken. Daarom laat ik je zien hoe ik het doe, want met zo’n jurkje is it all about the details. Kortom pimp hem op met leuke accessoires. 

Outfit | Jurk: Nikkie | Riem: Hermès | Schoenen: Maison Valentino| Hoed: My Jewellery | Horloge: Vondel Watches

Vorige zomer kocht ik dit zwarte jurkje van Nikkie, toen lied ik zien hoe je dit jurkje leuk om dragen met een bomberjacket, maar dit is een beetje warm voor de zomer. En voor de heerlijk warme dagen die we deze week gaan krijgen, dus is het tijd om de little black dress op een andere manier leuk te maken.

Een hoed

Ik draag ze eigenlijk nooit, hoeden, maar toen ik deze zag vond ik hem te leuk om te laten liggen, dus de hoed van My Jewellery moest mee naar huis en wat bleek, hij stond super tof bij deze zomerse outfit. En dat voor nog geen 15 euro. Op de hoed staat summer love en dat maakt hem echt super leuk voor de zomer. Wees niet bang, deze hoed ga je vaker op mijn Instagram en blog voorbij zien komen. 😉

Een riem

Dat is van riemen houd, dat is geloof ik wel duidelijk. Zeker mijn Hermes riem zien jullie vaker en zo ook bij deze outfit. Gezien ik bij de jurk zelf niks draag vond ik het zo wel leuk om hem te dragen zodat de zwarte jurk nog een beetje onderbroken wordt. Het fijne van deze riem is dat hij zowel in een broek als om een jurkje/rokje leuk staat.

Sieraden

Wat is een leuke outfit zonder sieraden? Bij mij vrij weinig. Voor deze look hield ik het simpel. Ik draag mijn Vondel watch samen met een Tiffany and Co hartjes ketting. Vroeger was ik nooit zo van de horloges, maar sinds ik ze iets vaker opgestuurd krijg, merk ik dat ik ook steeds vaker horloges ga dragen. Ik snap niet waarom ik het hiervoor nooit deed want deze dingen zijn gewoon echt heel leuk!

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op