Je eigen mani en pedi thuis

We willen allemaal super mooie glanzende nagels, maar elke drie weken naar de salon kost zoveel tijd en geld dat we er geen zin in hebben. Tenminste dit was wat ik had en daarom was ik super blij dat Pink Gellac mij een pakket opstuurde om thuis mijn nagels te doen. Nu heb ik mijn eigen mani en pedi in huis.

Pink Gellac

Helaas is het voor mijn werk (bakkerij en slagerij van Albert Heijn Woerden) niet mogelijk om nagelak te dragen, dus heb ik het vooral op mijn tenen getest. Het proefpersoon voor de handen is mijn moeder geworden. Gezien we zondag samen naar Barcelona gaan heb ik het wel laten opbrengen door mijn moeder.

Pink Gellac

Pink Gellac is een merk wat Gellak verkoopt, ze zijn niet erg duur, tenminste niet in verglijking met de salonmerken, maar de kwaliteit is wel erg goed. Ik ontving een startersset, hierin zit eigelijk alles wat je nodig hebt, schoonmaakspulletjes, een vijl, een bokkenpootje, primer, base coat, kleurtjes en een top coat. Ook ontving ik hierbij vier kleurtjes, maar mijn moeder was zo enthousiast hierover dat ze gelijk een bestelling plaatste voor nog meer kleurtjes haha.

Via de site kan je alles bestellen wat je nodig hebt, de startersets, de kleuren, schoonmaakspulletjes echt alles. Heel handig, maar toch is het kiezen van een kleur vanaf een tablet/telefoon best lastig, in het echt zagen de kleurtjes er toch wel wat anders uit, gelukkig zijn ze wel erg leuk.

Hoe werkt Pink Gellac dan?

Pink Gellac

Om te beginnen is het handig als je alle spullen in huis hebt. Bij nagelproducten.nl kochten we de Nail Perfect Blue Scrub dit is een blauw middeltje wat je nagels helemaal vetvrij maakt en dat is voor een hechting erg belangrijk. Verder heb ik gebruik gemaakt van een bokkenpootje van Kruitvat Professionals gezien dit net wat fijner werkt dan een houten. De rest van de producten heb ik gebruikt uit het starterset.

Het is belangrijk dat je eerst de oude nagellak verwijderd en zorgt dat je handen minstens 30 minuten niet nat zijn worden. Hierna vijl je ze op de juiste lengte en maak je ze ruw met de roze kant van de vijl. Vervolgens pak je een cleaning pet en maak je je nagel schoon en daarna maak je hem schoon met de Blue Scrub.Pink Gellac

Nu kan het lakken beginnen. Breng als eerste de primer aan en laat deze 10 seconden aan de lucht drogen, dit is dus al klaar als je met de laatste vinger klaar bent. Daarna breng je de base coat aan, deze mag echt maar 15 seconden onder de lamp, dit moet je even timen met je mobiel, want anders valt hij er zo weer vanaf. Daarna breng je 2 a 3 lagen van je kleurtje aan, deze laat je onder de lamp tot hij uitvalt. Hetzelfde geldt voor de top coat, maar deze laag hoeft maar 1 keer. Tada, we zijn klaar. Kleine tip, doe je duim los van de rest voor een mooier resultaat.

Mijn mening over Pink GellacPink Gellac

Als je het doet op de bovenstaande manier blijft het zelfs langer zitten dan de twee weken die ze je beloven. Ik moet zeggen dat ik overtuigd ben, dit is echt een stuk goedkoper, je kan het doen wanneer je wilt en het kost minder tijd. Een kleur kost €10,- waarbij de 4e gratis is en je koopt nu al een startsset vanaf €62,- dat is net iets meer dan 3 keer naar de salon.

Wat vind jij van Gellak? Zou je het ook thuis willen doen of blijf je toch maar trouw naar de salon gaan?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op