Het beste product tegen kapotte lippen

Kapotte en gebarsten lippen is iets waar ik vaak last van heb. Voornamelijk in de winter, maar ook de airco veroorzaakt dit bij mij. Het ziet er niet uit en ik pulk graag de velletjes van mijn lippen, wordt het dus ook niet beter van. Maar ik heb een lip olie gevonden en deze heelt de lippen erg snel en als je blijft smeren gaat de behoefte van het pulken ook weg.

Vooruitgang van de lippen

De foto van dag 1, waarop het het ergste is heb ik perongeluk verwijderd zonder het ergens op te slaan, dus we beginnen bij dag 2 met de foto’s.

Broken lips day 2

Dag 2

Broken lips day 3

Dag 3

Broken lips day 3 with oil

Dag 3 met de lip olie

Broken lips day 4

Dag 4

Na 4 dagen waren mijn lippen eigenlijk weer helemaal normaal. Normaal duurt dit bij mij veel langer en zoveel van de olie heb ik niet eens gebruikt. Hiervoor maakte ik alleen gebruik van Vasaline, maar zodra ik de kans kreeg ging ik velletjes plukken en bijten. Met deze olie heb ik die behoefte helemaal niet. Hoe dat kan? Ik heb geen idee!!

Lip comfort oil – Clarins Paris

lip comfort oil clarins

Tijdens mijn make-up shoppen kreeg ik een tester van Clarins met de lip olie. Toen mijn lippen helemaal kapot waren besloot ik hem te testen. Ik kreeg de kleur Honey, op de foto met olie kan je ook zien hoe hij staat, weinig kleur, maar een mooie glans.

De olie voelt helemaal niet plakkerig of olie achtig aan, maar juist als een fijn lipproduct. Daarnaast zorgt de olie ervoor dat je lippen er mooi uit zien, dus dat je even geen lippenstift draagt ziet niemand. Je kan de olie in verschillende kleuren kopen, zo heb ik zelf Candy Pink gekocht, dat is een roze olie.

Je kan de lipolie onder andere bij de Douglas kopen voor 24,43 euro. Klik hier om naar de webshop te gaan!

Wat is jouw favoriete beauty product tijdens de koude winter?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op