Kapotte lippen? Dit is het beste product ertegen

In de winter zijn kapotte lippen vaak een probleem. De kou zorgt dat ze uitdrogen en openbarsten. Naast dat het er niet mooi uitziet, kan dit ook veel pijn doen en zelfs bloeden. Na een zoektocht vond ik bij toeval eindelijk een wondermiddel en die wil ik graag met jullie delen.


Het wondermiddel wat ik uitvond is Lip Comfort Oil van Clarins. Gezien het heel goed werkte heb ik besloten het vast te leggen op foto’s zodat het resultaat en de vooruitgang goed zichtbaar zijn.

Vooruitgang van de kapotte lippen

De foto van dag 1, waarop het het ergste is heb ik perongeluk verwijderd zonder het ergens op te slaan, dus we beginnen bij dag 2 met de foto’s.

kapotte lippen dag 2
Dag 2
kapotte lippen dag 4
Dag 4

Na 4 dagen waren mijn lippen eigenlijk weer helemaal normaal. Normaal duurt dit bij mij veel langer en zoveel van de olie heb ik niet eens gebruikt. Hiervoor maakte ik alleen gebruik van Vasaline, maar zodra ik de kans kreeg ging ik velletjes plukken en bijten. Met deze olie heb ik die behoefte helemaal niet. Hoe dat kan? Ik heb geen idee!!

Lees ook: Het geheim van een baby zacht huidje

Lip comfort oil – Clarins Paris

lip comfort oil clarins

Tijdens mijn make-up shoppen kreeg ik een tester van Clarins met de lip olie. Toen mijn lippen helemaal kapot waren besloot ik hem te testen. Ik kreeg de kleur Honey, op de foto met olie kan je ook zien hoe hij staat, weinig kleur, maar een mooie glans.

De olie voelt helemaal niet plakkerig of olie achtig aan, maar juist als een fijn lipproduct. Daarnaast zorgt de olie ervoor dat je lippen er mooi uit zien, dus dat je even geen lippenstift draagt ziet niemand. Je kan de olie in verschillende kleuren kopen, zo heb ik zelf Candy Pink gekocht, dat is een roze olie.

Je kan de lipolie onder andere bij de Douglas kopen voor 24,43 euro.

Wat is jouw favoriete beauty product tijdens de koude winter?

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x