Knalroze jas en gaaf t-shirt van Add to my Wishlist

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Add to my wishlist look

Het is weer heerlijk weer, dus gingen Eric en ik met de hond naar het strand. Foto’s zonder de hond waren geen optie, meneer kwam er steeds opnieuw bijstaan haha. Van Add to my Wishlist ontving ik een heerlijke knalroze blazer-jas en een shirt met “my boss doesn’t know I’m here”. Hiermee maakte ik natuurlijk een toffe look en die zie je op de foto’s hierboven.

Knalroze blazer-jas

Deze jas is gedruft gezien de kleur nogal boem is, maar ik vond hem echt super tof. Heel vrolijk en zomers. Echt netjes kan je hem door de kleur niet noemen, maar dat hoeft van mij ook zeker niet. Deze jas is toch wel een echte eye-catcher, door de kleur, maar ook door het model. Op wat koudere dagen is deze jas wel echt te koud, maar voor dit soort weer is hij echt perfect. Je kan hem trouwens ook goed dragen als een soort van vestje, dat is namelijk ook erg tof.

My boss doesn’t know I’m here shirt

Dit shirt vind ik echt geweldig, gister zat ik lekker op het strand te genieten van een icetea en dat was toch wel een leuk moment voor een foto met het shirt. Wij waren op het strand van Noordwijk en de assistent-supermarktmanager komt van Katwijk, dat is best dichtbij, het was voor het idee leuker geweest als wij naar Katwijk waren gegaan onder het mom van hij weet niet dat ik op zijn strand ben haha.

De kwaliteit van het shirt verbaasd me trouwens echt, ik droeg een zwarte bh onder het shirt en dacht “oe hier moet een hemdje onder”, maar niet dus de stof is dik genoeg om dit niet te hoeven. Love that.

Look; jeans: Zara | top: Add to my Wishlist | jas: Add to my Wishlist | riem: Hermes | tas: Louis Vuitton

Wat vind jij van deze look?

* Ik ontving deze producten van Add to my Wishlist.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op