Lekker zomers rokje met leuke top

Vorige week was ik met mama in Barcelona, hier kocht ik een rokje bij de Zara en nieuwe schoentjes bij Toni Pons. Bij terugkomst in Nederland vond ik een shirt van keer.wtf in de keuken met mijn naam erop. Dit maakte samen een gave zomer look.

Later zal ik jullie nog alles over mijn shirt van keer.wtf vertellen, want ik heb nog een super vet shirt van ze gehad en met dat shirt samen in een post zal ik alles vertellen over de kleding.

In Spanje lijken de Zara’s altijd andere dingen te hebben dan in Nederland, heerlijk en daarom shop ik ook graag bij Zara’s in het buitenland. Ik vond bij de Zara dan ook dit leuke gestreepte rokje. Ik had hem in de winkel nog niet gezien, op de site staat hij wel! 

In Barcelona leerde ik ook een nieuw merk kennen, Toni Pons, het blijkt in Nederland ook verkocht te worden. Ik deze winkel waar ze vooral handgemaakte espadrilles verkopen kocht ik deze zwarte schoentjes. Wat zaten ze in het begin vreselijk, typisch espadrille, haha, maar echt ze zitten nu zo lekker.

Als je espadrilles wilt en je hebt de kans om ze in Spanje te kopen, moet je dat echt doen, het scheelt namelijk best veel geld of je ze hier of daar koopt. Het kan namelijk zo 15 tot 20 euro schelen op een standaard paar. Het makkelijke van dit soort schoenen is dat je er kilometers op kunt lopen, ze dus lekker zitten en je er ook nog leuk uit ziet, wat wil je nog meer? Het inlopen is trouwens ook zo gedaan want na een kleine 10 minuten merk je al dat ze wat losser zitten en na een uurtje wil je ze niet meer uit doen. Via de website kan je ze bestellen en in de winkel kreeg ik een kaartje met 10% korting als je de code: WELCOMEBACKSS18 gebruikt.

Outfit: Rok, Zara | Shirt, Keer.wtf | Schoenen, Toni Pons | Tas, Louis Vuitton

 

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op