Leuke sport outfits geven veel motivatie

Ik ben een gymjunkie en sport behoorlijk wat. Drie keer per week in de sportschool en drie keer per week hockey. Wat ik hierbij echt merk is dat leuke sport outfits veel motivatie geeft om daadwerkelijk te sporten en dan vooral om naar de sportschool toe te gaan.

Dat gevoel na een workout

Voor de ene is dit de motivatie om vaker te gaan, maar wat als je dat gevoel helemaal niet kent? Ja dan wordt het toch lastig om daar je motivatie uit te halen. Voor die mensen helpt het juist om een toffe sport outfit te kopen. Als je sportoutfit echt leuk is en lekker zit dan trek je hem sneller aan, wat lijdt tot vaker naar de sportschool gaan. Dit lijkt me toch wat meer motivatie geven.

En als je dan weet hoe dat gevoel na de workout voelt, dan zal dat ook weer motivatie geven. Maar bij het begin beginnen, zorg voor voldoende leuke sport outfits.

Waar zijn die leuke sport outfits te koop?

Op internet zijn voldoende webshops te vinden met gave sportkleren, voor ieder zit hier wel wat leuks tussen. Ik heb ook een aantal favorieten webshops/merken, zoals Womens Best, Daily Gym, Prozis, Hunkemoller, Nike en Adidas. Daarnaast heeft Gym Shark en Stronger ook kleding waarop ik verliefd ben, alleen heb ik daar helemaal niks van. 

Lees ook: sportonderbroeken van MKMX, wat voegt het toe?

Voor een niet al te hoog bedrag heb je al snel leuke kleren, ik kan de h&m niet echt aanbevelen. De tops zijn wel prima, de leggings zijn niet altijd squat proof en daarnaast lubberen ze ook echt snel uit. Verder heb ik tot nu toe geen slechte ervaringen gehad met merken.

Wat van mijn favorieten

Ik ben onder andere dol op Prozis en als je na deze foto’s ook zo’n gaaf setje wilt, shop dan extra voordelig met de code EMMA10. 

Broek: Daily Gym
Schoenen: Nike
Trui: Nike (personeelscollectie)

Broek: Daily Gym
Top: Chiquelle
Schoenen: Nike

Broek: Nike Running
Sportbh: Prozis
Schoenen: Shabbies

Broek: Womens Best
Sportbeha: Womens Best
Sokken: Happy Socks

Broek: Prozis
Top: Prozis

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op