Leukste luchtbedden voor de herfstvakantie

Op Instagram zal je ze al wel vaak genoeg gezien hebben, leuke luchtbedden. De standaard opblaaskrokodil en de autoband heeft ondertussen zijn tijd gehad. De hipste en betaalbare luchtbedden zet ik daarom op een rijtje. En wie weet steel jij de show wel in het zwembad of aan het strand.

Watermeloen

Ik ben dol op watermeloen en kan er niet genoeg van krijgen, niet gek dus als je dan een watermeloen luchtbed vind dat je hem moet hebben. Maar zeg nou zelf, is dit geen leukerd? In het water ligt hij stabiel en comfortabel en buiten het water kan je ermee poseren, of er alsnog op liggen. Neem wat fruit mee om je fruitsalade compleet te maken en je bent klaar.

Je kan dit luchtbed vinden op coolgift.com

Bikini, Elsa and Rose
Lees ook: De waarheid achter de winacties van Elsa and Rose

De flamingo

Hebben we die nog niet genoeg gezien dan? Nee tuurlijk niet, wie krijgt er nou genoeg van dit leuke beestje? Ik in ieder geval niet hoor, misschien ben je niet origineel, maar je hebt wel een leuke zwemband, die leuk staat op foto’s. En het zit/ligt ook nog heerlijk. Ik kocht deze vorige zomer, toen is hij in Indonesië mijn koffer niet uitgekomen, maar deze zomer gelukkig wel.

Deze is van de Xenos, maar van vorige zomer, toen ik de link naar de watermeloen zocht, zag ik een vergelijkbare op de site van Coolgift staan.

Mijn bikini is van de h&m, top en broekje

Ben je nog opzoek naar een origineel cadeau of naar zwembanden/luchtbedden, noem maar op, neem zeker een kijkje op de website van Coolgift.

* Dit artikel betreft een samenwerking met Coolgift.

Wat vind jij het leukste zwembad/luchtbed?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op