Luxe Life Lover in de media

In de buurt Woerden

Foto: indebuurt Woerden

Eigelijk gaat alles wel goed, mijn Instagram groeit lekker, over mijn blog resultaten ben ik te vrede, het gaat wel goed zo. Blijkbaar ben ik zelfs begonnen met opvallen, onlangs publiceerde Indebuurt Woerden een artikel met de 8 Instagrammers uit Woerden die je moet volgen en ik had de eer om in dit artikel te komen. Hierbij bleef het echter niet, er kwam een interview.

Indebuurt Woerden

Elke stad heeft wel zo iets, een website waar al het nieuws uit de stad/gemeente wordt geplaatst. Woerden heeft dit ook en een van die websites is dus Indebuurt Woerden. Hier delen zij naast het nieuws uit de gemeente ook andere dingen op, zoals de Woerdenaar van de week, onder dit rubiek is mijn interview gekomen. Ik mag mijzelf dus de Woerdenaar van de week noemen deze week. Is dat niet super tof?

Het interview

Afgelopen vrijdag was het zower, mijn interview met Sylvia Vos, wij spraken af bij Stadshotel Van Rossem Woerden. Een lekker restaurant (ook een hotel), maar ook een leuke plek om wat te drinken. Het was eigelijk gewoon een leuk gesprek en Sylvia noteerde allemaal dingen die ik zei over mijn blog en Instagram. Na afloop maakte we nog wat foto’s voor bij het artikel en dit moest natuurlijk op de ondertusse bijna beroemde Haven plek.

Hier kan je het interview lezen: Emma (19) timmert met duizenden volgers lekker aan de weg als fashionblogger en fitgirl

Share:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
luxelifeloverJessica J. Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jessica J.
Gast

Zo tof dat je geïnterviewd werd! Dat is pas een mooie vorm van bevestiging. 🙂