Me time met een bruisbal van Nacomi

nacomi bruisbal nacomi bruisbal nacomi bruisbalSoms is alles wat je nodig hebt een beetje tijd voor jezelf. Ook bekend als me-time. Je moet jezelf verwennen met lekkere dingen, dingen waar je van houdt. Een heerlijke badtijd heb ik gehad met een Nacomi bruisbal, chocolade, aardbeien, champagne en Gossip Girl. Ik ben dol op mijn tijd doorbrengen met mijn bad en goede badproducten. Het geeft me een ontspannend gevoel en maakt me gelukkig.

Nacomi, het merk

Nacomi is een cosmetisch merk dat u de schatten van de natuur laat ontdekken door natuurlijke producten in hun huidverzorging te gebruiken. Ze gebruiken grondstoffen van de hoogste kwaliteit, dit betekent ook dat de producten moeten groeien in een schone omgeving. Er zijn geen giftige chemicaliën in de producten, maar vitamine E om de producten te conserveren, ze zijn vrij van schadelijke conserveermiddelen en parabenen en alle ingrediënten hebben een EcoCert-certificering. Maar goed, de producten zijn allergeenvrij en dermatologisch getest. En ze halen tenminste hun ingrediënten van over de hele wereld.

bad met gossip girl

Nacomi bruisbal

De bruisbal die ik heb gebruikt, is die met musk en rozen. De bruisbal heeft een aangename geur en ziet er goed uit in het pakket. Wanneer je het in het water laat, zie je rozenbladeren in het water. En als je het water aanraakt, voel je olie, waardoor je huid zo zacht is. Toen ik de bruisbal zag met de korrelige structuur, had ik niet verwacht dat het vettig zou zijn. In de bruisbal vind je sheaboter en vitamine C en E. Deze producten maken je huid zacht en dat voelde ik toen ik uit mijn bad stapte. Ik hou van de rozen in de bruisbal en hoe ze in het water zijn. Het ziet er zo leuk uit.

Lees ook: Milu sheetmasks zijn perfect voor een lekkere me-time

Mijn mening over de bruisbal

✓ Maakt je huid zacht.
✓ Gemaakt van natuurlijke producten.
✓ Kost €2,79 en dat is goedkoop voor een bruisbal.
✓ Ziet er prachtig uit in je bad.
X Laat een olie gloed achter in je bad.
X De blaadjes zijn erg lastig uit het bad te halen als je klaar bent.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op