Mijn fit lifestyle motivatie

Dat gezonde leven is soms best lastig, daarom heb ik weer een flinke lading motiverende foto’s voor je klaarstaan. Wat voor mij erg hielp met gezonder eten was het ontvolgen van alle pagina’s en accounts op social media die overheerlijk maar super ongezond eten maakte. Vervolgens ben ik accounts gaan volgen die juist super gezonde dingen plaatste en zo was het voor mij ook weer makkelijker om gezond te eten.

Foodies

healthy food healthy foodHealthy foodSmoothie bowls

Gezond eten is erg belangrijk, voorkom honger en luister goed naar je lichaam. Eet vooral veel groente, fruit en eiwitten. Eiwitten zorgen ervoor dat je vol zit en dat zorgt ervoor dat je minder eet. Groente en sommig fruit bevatten weinig calorien, waardoor je veel kan eten zonder dat dit erg is. Daarnaast zorgt het ervoor dat je je vitamines binnenkrijgt en dat is ook erg belangrijk.

Running

Rennen, in het begin kon ik het niet uitstaan, maar een beetje cardio is toch wel erg handig als je slanker en fitter wilt worden. Ik begon met rennen door onder andere dit soort motiverende foto’s en ik kan je zeggen dat ik het ondertussen heerlijk vind om af en toe een stuk hard te lopen. Hoe vaker je het doet hoe leuker en makkelijker het gaat, je bent lekker buiten bezig, haalt een frisse neus en werkt aan je conditie en lichaam. Wat wil je nog meer?

En wie weet krijg jij met dit lekkere weer ook nog een kleurtje van dat buiten sporten, wat leuker dan de sportschool toch?

Kracht

Krachttraining blijft belangrijk. Je bouwt er spieren mee op, maar je verbrand er vooral heel veel calorien mee en dat is altijd wel lekker. Wil je snel heel veel calorien verbranden? Train dan vooral je benen, want met deze grote spiergroep verbrand je toch echt het meeste. Squat er lekker op los en doe wat leuks in de sportschool om je benen helemaal te slopen en je neemt je billen hier automatisch in mee.

Geniet van deze motivatie! Eet gezond en beweeg voldoende en maak vooral ook veel progressie foto’s!!

 

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op