Mijn hippe bloemetjesgordijn jurk

Roze bloemetjes jurk H&M Roze bloemetjes jurk H&M Roze bloemetjes jurk H&M Roze bloemetjes jurk H&MBloemetjes jurken, mijn doen ze erg denken aan vroeger. Een beeld wat ik ken van films, oma’s die in een soepjurk met bloemetjesprint achter het keukenraam raam. Misschien was ik om die reden niet zo dol op bloemetjes jurken, toch bedacht ik me laatst dat ik een bloemetjes jurk wilde. En na wat zoekwerk kwam deze jurk er ook.

Lekker budget jurkje van de H&M

Fashion hoeft niet altijd duur te zijn, zo kocht ik dit jurkje voor €30,- bij de H&M. Klik hier om naar het jurkje te gaan. Door de schaduw op mijn foto’s is hij iets lichter roze dan hij in werkelijkheid is, de onderste foto geeft de kleur het meest goed weer. De H&M heeft trouwens op de site vele leuke bloemenjurkjes, helaas zijn ze in de winkel niet verkrijgbaar, maar er is gelukkig gratis verzending.

Styling

Met dit jurkje, maar ook met vele andere jurkjes kan je qua styling zoveel kanten op, ik draag dit jurkje met sneakers, maar hakken, slippertjes, noem het maar op, het is prima mogelijk. Gezien dit jurkje al een redelijk drukke print heeft van zichzelf zou ik het wel rustig houden met andere items, je wilt er immers wel leuk uit blijven zien.

Outfit

Schoenen: Valentino | Jurkje: H&M

Een look met zo weinig items heb ik nog nooit geplaatst, maar soms is dat ook helemaal niet nodig natuurlijk.

Wat vind jij van bloemetjes jurken?

 

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op