Mijn slaapkamer – dekbed van dekbed-discounter.nl

Even wat anders dan het gebruikelijke, maar vandaag een post over mijn slaapkamer. Er zullen hierover nog een aantal posts volgen, gezien ik hem net verbouwd heb en graag mijn nieuwe dingen met jullie wil delen. Onlangs ontving ik van de Dekbed Discounter een gaaf dekbed en gezien ik net een nieuw bed had gekocht, was dit meer dan welkom.

Dekbed van Dedbed-Discounter.nl

 Mijn dekbed discounter dekbed RL - Antraciet Mijn dekbed discounter dekbed RL - Antraciet Mijn dekbed discounter dekbed RL - Antraciet

Dit is het dekbed wat ik uitkoos bij Dekbed-discounter.nl, toen ik hem ontving was hij €80,- en op dit moment is hij €25,- dus de prijs is al lekker gedaalt. De stof is echt heel fijn om onder te slapen en ik vond hem super leuk voor op mijn kamer. Het fijne aan dekbeddiscounter is dat ze een ruim aanbod dekbedden hebben in heel veel prijsklasses. Er komen veel dekbedden bij, maar helaas gaan er ook wel veel weg, dus niet twijfelen, maar kopen anders is de gene die je wilt weg.

Op de foto wilde ik mijn favoriete knuffel hebben, dit omdat ik nog steeds iedere nacht met een knuffel slaap.

Wat vind ik van Dekbed-discounter.nl?

Me on my dekbed discounter dekbed

Ik vind Dekbed Discounter een fijn bedrijf, met een ruim aanbod van dekbedden in verschillende prijsklasses. Het aanbod is in allerlei stylen, voor jong tot oud, van mannen tot vrouwen en voor koppels. Ze hebben vanalles, maar naast bekbedovertrekken hebben ze meer, je kan er van alles kopen wat met je bed te maken heeft en als je voor 23.45 je bestelling plaatst, wordt het de volgende dag thuis bezorgd.

Ik vind online een bekbed uitkiezen best lastig, de kleur op je beeldscherm is altijd anders dan in het echt en je weet niet altijd wat je kan verwachten. Bij bepaalde dekbedden is het ook zo dat je direct moet kopen, omdat het een dag later uitverkocht is.

Maar gemak dient de mens en daarom vind ik Dekbed Discounter wel erg makkelijk, lekker thuis net voor je gaat slapen even een dekbed bestellen en morgen heb je hem. Geen zin om de was te doen? Stel hem een dagje uit door direct een nieuw dekbed te kopen haha.

Ben jij bekend met Dekbed Discounter?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op