Mijn toekomstige ex komt niet op mijn social media terecht

Toen mijn broertje mijn eerste vriendje zo voor het eerst noemde dacht ik “wat zeg jij nou?” Ondertussen gebruik ik de term zelf ook maar. Twee vriendjes zijn we verder die op mijn social media accounts verschenen en ik ben eruit. De volgende toekomstige ex komt er niet op.

Als je in een relatie zit, ben je in de wolken en wil je het overal vanaf schreeuwen. Dat had ik ook met mijn vorige vriendjes. Vooral de laatste verscheen met grote regelmaat overal op, toen het uitging had ik het er maar moeilijk mee. Mijn volgers hadden het direct door en ik werd bestookt met vragen die ik niet wilde beantwoorden. Ik wilde niet toegeven dat het uit was. Het was moeilijk en daarom besloot ik, de volgende komt er niet zomaar op.

Toekomstige ex

“Ontmoet mijn toekomstige ex”

Een vriend van mijn broertje kondigde een keer zo zijn nieuwe vriendin aan. Ik kan je zeggen dat ik de benen toen al had genomen, maar zij bleef. Een toekomstige ex is dus de benaming voor een relatie die nog niet heel ver is ontwikkeld. De toekomstige ex is een term die altijd bij mij zal blijven en die houd ik er ook lekker in. Nee lieve mensen, ik zal mijn nieuwe toekomstige ex nooit zo noemen als ik hem voorstel aan iedereen buiten social media. Maak je niet druk, zo gemeen ben ik nog net niet.

Samenwonen of verloven

Er is geen nieuwe jongen in mijn leven, maar op het moment dat die nieuwe jongen komt zal ik hem niet met trots op mijn openbare accounts delen. Bepaalde dingen moet je gescheiden houden en de eerst volgende man die je op mijn social media ziet als mijn vriend, zal de serieuste relatie zijn die ik ooit gehad heb. Ik denk dat wij op dat moment bij de notaris zitten op een handtekening te zetten onder ons koophuis. Als dat moment nog niet goed genoeg voelt, dan zal de eerste keer zijn bij de Eiffeltoren met een prachtig blinkende diamant om mijn vinger.

Lees ook: Wat een social media detox mij heeft gebracht

Toekomstige ex drama wordt voorkomen

Ik zie er wel voordelen in, als ik weer een paar weken in mijn bed lig te huilen met een bak chocolade ijs in mijn hand en Gossip Girl op, hoef ik niet te denken “delete de foto’s”. Nee, die foto’s zijn er toch niet. Ow voor jullie medelijden gaan krijgen, ik heb geen weken lopen huilen, ik heb geen chocolade ijs gegeten. Ik voelde me meer levenloos, maar verder ging het prima. Waren die leugens toch ergens goed voor, dankjewel daarvoor. Liefste zeg ik nu “luf joe” maar zelfs op deze manier geschreven is hij deze woorden niet meer waard. Instagram wordt een grotere fake wereld en daar ben ik op tegen, maar om mezelf tegen deze dingen te beschermen zal mijn geweldig lieve toekomstige ex die ik nog moet ontmoeten niet op mijn Instagram en blog komen.

Uitzonderingen daar gelaten

Oke oke, we moeten reëel blijven. Als ik morgen tegen een voetballer oploop, het liefste Donny van de Beek, dan weet ik niet of ik me aan die belofte met mezelf wil houden. Maar ach, gelukkig is Donny pittig onbereikbaar (denk ik) en hoef ik geen rekening te houden met dit scenario, dus kunnen we maar beter genieten van het pracht weekend wat gaat komen toch?

Nou dikke kus en drink niet te veel rozetjes op het terras, want voor je het weet ben je te lam en zie je je toekomstige ex niet staan. Wat een pech zou dat nou toch zijn, een jongen minder op het lijstje van exen… of wie weet was het toch wel de ware. Wie zal het zeggen?!

Share:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
luxelifeloverSantousha Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Santousha
Gast

Ik voel me zo oud wanneer ik dit zeg, maar sociale media is relatief nieuw voor mij. Toen ik begon met daten had ik geen Facebook en bestond Instagram er niet. Dus het delen van foto’s en info over mijn prive voelt zo vreemd en onnatuurlijk aan.

Een toekomstige ex delen op mijn tijdlijn is daarom nooit in me opgekomen. Maar ik begrijp je standpunt volkomen. Ik zou het meerdere personen aanraden, vooral als ik naar de timelines kijk van mijn kennissen.