Milu sheetmasks zijn perfect voor een lekkere me-time

    Me-time is erg belangrijk om even tot rust te komen en ik neem dan ook graag mijn me-time in een lekker warm bad. Milu stuude mij een aantal overheerlijke maskertjes op en vandaag vertel ik je alles over de eerste twee maskertjes die ik getest heb, de andere zullen nog volgen.

Milu mask me-time

Milu, het merk

Milu is een Nederlands merk, opgericht door Milou Happé en bestaat uit allemaal lekkere maskertjes met elk een ander doel. De maskertjes hebben allemaal sprekende namen en dit is bewust gedaan. Milu is geïnspireerd op de bedauwde huid van Koreaanse vrouwen en zo ontstonden er een aantal beauty boost maskertjes. De maskertjes bevatten alleen producten die goed zij van voor je huid en zijn vrij van dierproeven.

I can’t believe your eyes

Panda eyes with milu

Dit is het eerste masertje wat ik van Milu geprobeerd heb, deze is speciaal voor de ogen. Ik hou altijd van een maskertje in bad, maar gezien deze afgelijden door de warmte, ging het niet super goed. Er zitten gelukkig twee setjes in, dus ik kon hem over doen voor een eerlijke review over dit product. Gebruik dit maskertje dus niet in bad, maar op een leuke andere plek. Met een kopje thee en je favourite serie op de bank bijvoorbeeld. Toen ik dat de tweede keer deed, merkte ik dat dit een lekker maskertje is en dat je ogen er lekker van opknappen. Ze zagen er gelijk een stuk frisser uit. Helaas heb ik geen voor en na foto gemaakt.

Het armbandje met mijn naam heb ik ontvangen van soufeel.com, als je deze ook zo leuk vindt, dan kan je met de code “Emmava115” 15% korting krijgen.

Say hi to hydration

hydration mask

Met die elledige kou kan onze huid wel een extra boots gebruiken dacht ik zo, verschillende plekken in mijn gezicht werden al schaal dus wat hydratatie was zeker welkom. Ik heb mijn bad gevult met een heerlijke valentijns bruisbal van Lush, verder had ik er een kopje thee en Dynasty bij en ik had een lekkere me-time. Toen ik iets later mijn gezicht voelde was het echt een lekker zacht baby huidje. Precies wat ik nodig heb met dit weer gezien mijn hele hand steeds stuk gaat. Wat ook echt een voordeel is, is dat het zakje vol met creme zit dus je lekker kan blijven smeren.

Op de bovenste foto zie je een lekker kopje Alpro kokosnoot-chocolade-melk, Alpro Nederland, als je dit leest, laat dit dan even naar Nederland komen, want mijn pak is op en dit spul is verslavend!! Ja lieve lezers, soms drink ik iets anders dan thee.

Wat vind ik van Milu?

Ik vind Milu echt een mooi merk, de maskertjes hebben echt leuke namen en de gene die ik tot nu toe getest heb, waren echt lekker. De belofte van Milu wordt goed nagekomen, je betaald wel iets meer voor een maskertje, maar je krijgt er wel een hoop goeds voor terug. En het past perfect in een heerlijke me-time thuis.

Ken jij dit merk al? Ga nu naar Pour Vous – Leidsestraat Amsterdam, Hudson’s Bay en Schiphol Amsterdam Airport, maar ook via meetmilu.com

Share:

11
Leave a Reply

avatar
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
DhiniAmymieke |mieksmindDebbythechocoholicLindsey Beljaars Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dhini
Gast

Heerlijk zo`n ontspannend met maskertjes erbij. Maar ik ben bang dat de laptop in de water valt.

Amy
Gast

Ik vind sheetmasks echt heerlijk en ik gebruik ze best vaak. Dit merk kende ik alleen nog niet maar ik ben wel benieuwd geworden!

mieke |mieksmind
Gast

maskertje is altijd fijn! lees ik er nu over heen of zie ik de prijs niet staan? ben dan wel benieuwd wat ze kosten

Debbythechocoholic
Gast

Oh dat klinkt echt zalig zo een masker! En door je foto’s heb ik zin om een badje te nemen, want dat is weer te lang geleden!

Lindsey Beljaars
Gast

Oeh klinkt goed. Ik ga de maskertjes binnenkort ook testen 🙂

Janet | thatonetime
Gast

Dit ziet er heerlijk uit. Het is dat ik geen bad heb, maar het lijkt me genieten haha. Ik ken de markers overigens niet en gebruik eigenlijk ook nooit maskers.

Eva
Gast

De sfeer van dit blogartikel is echt zo leuk 🙂 Ik zou er zelf ook niet aan gedacht hebben dat een masker niet blijft zitten als je in een warm bad zit, haha. Het lijken me wel fijne maskers!

Lodi
Gast

Ik ken dit niet, maar vind de verpakking al heel erg leuk en daar hou ik wel van!

Linsey
Gast

Naast leuk geschreven, ook een mooi vormgegeven blog!

Daisy de Vos Burchart
Gast

Ik ken het merk niet maar het lijkt me na het lezen van je artikel een fijn masker 🙂

Oehh was dat niet eng zo je laptop op de rand :O Zou dat echt niet durven hihi