Moet je je haren laten harsen of juist niet?

De zomer komt eraan, blote benen, korte shirtjes, bikini’s we zullen ze allemaal weer dragen, maar helaas moeten we ons ook steeds blijven scheren. Is harsen een oplossing of niet? Ik lied mijn oksels en onderbenen waxen bij Delete Professionals in Waxing in Rotterdam en ik deel graag mijn ervaringen hierover.

Au, dat doet pijn!

Outch

Nou nee, dat viel dus reuze mee. Ik had echt gedacht dat het heel pijnlijk zou zijn, maar dat viel reuze mee, want ik kon gewoon lachend op de foto. Ik kreeg een stress balletje, deze had ik niet nodig, maar het zag er wel leuk uit voor de foto dacht ik zo. Mijn benen waren zeker echt goed te doen. Voor mijn oksels werd ik van te voren echt bang gemaakt en ik denk dat het daarom ook wel meeviel. Wel begon het te bloeden toen het klaar was, maar de pijn viel echt reuze mee.

Haren laten groeien, no way!

Om je haren te laten waxen, heb je dus lange haren nodig, in de winter draag ik lange broeken, dus me beenhaar is no big deal, maar me okselhaar, was wel even een dingetje. In de sportschool droeg ik maar de shirts van Eric en verder was het maar armen omlaag houden. Als ik een ding vies vind is dat wel okselhaar. Maar wat blijkt nu, als je eenmaal begint met het waxen van je haren, komen ze veel minder erg terug. Misschien moeten we dit maar vaker doen, want mijn haren waren na het waxen echt anders toen ze gingen groeien.

Dit is héét!delete waxing

De eerste keer toen de wax op mijn oksel werd gebracht vond ik het echt wel heet, mijn benen zijn een stuk minder gevoelig. Maar wees niet bang, die tempratuur went na een tijdje wel en dan is het heel zo erg niet meer, het wordt zelfs ineens lekker warm. Ja, je went ook aan alles he?!

Moet je je nou laten waxen of niet?

Ondertussen willen jullie vast mijn mening hierover lezen, maar mijn antwoord is JA. Waxen is niet erg goedkoop en je moet het ook goed blijven onderhouden, maar je haren komen echt een stuk “mooier” terug en mij is dus verteld dat als je vaak genoeg je haren laat waxen, je haren na een tijdje helemaal niet meer terug komen. Hoe fijn zou dat zijn?

Wat zijn jouw waxervaringen?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op