De outfits die ik in Barcelona droeg

Wellicht heb je het op Instagram al voorbij zien komen, maar ik Barcelona heb ik lekker veel comfortabele kleding gedragen wat er nog tof uitzag ook! Daarom deel ik graag alle ins en outs over mijn outfit.

Mijn schoenen

De schoenen waar ik heel de vakantie op heb gelopen zijn mijn espadrilles. In het begin zitten ze vreselijk, maar naar verloop van tijd gaan ze echt een stuk lekkerder zitten en wil je ze eigelijk nooit meer uit doen. Vorige zomer kocht ik deze bij Otto en ze zijn van het merk Vidoretta.

Lees hier alles over deze schoenen.

Outfit dag 1

outfit barca dag 1

Op dag 1 droeg ik mijn nieuwe broek van Nikkie, hierover komt nog een artikel online. Deze combineerde ik met mijn witte top van Josh V die ik in de uitverkoop had gescoord. En met mijn roze jas die ik heb ontvangen van Add to my Wishlist. Ik draag hem zo vaak, had nooit gedacht dat ik zo dol kon zijn op een knal roze jas haha.

Outfit dag 2

outfit barca dag 1

De tweede dag droeg ik een skinny jeans met ritsjes en scheuren bij de knieën van de Zara. Ik vind hun broeken echt heerlijk zitten, ze gaan niet heel lang mee, maar ach daar betaal je ook naar. Ik combineerde mijn broek met een zwarte top van de h&m en mijn Hermès niet te vergeten. Ook hierbij droeg ik mijn knal roze jas van Add to my Wishlist.

Lees hier alles over de jas en het shirt van dag 4.

Outfit dag 3

outfit barca dag 3

outfit barca dag 1

Opnieuw een broek van de Zara, maar dit keer een roze. Een kleur die ik de laatste tijd heel veel draag, maar het is ook gewoon zo leuk in de zomer. Ik droeg er een zwart-wit gestreept shirtje van Nikkie op en een spijkerjasje uit een oudere collectie van Tommy Jeans. Roze lijkt misschien moeilijk te combineren, maar het is echt heel makelijk. Je maakt in een handomdraai een leuke fleurige outfit ermee, maar let wel op dat je het rustig houdt met de andere kleuren.

Outfit dag 4

outfit barca dag 4

Mijn roze broek hield ik nog een dagje aan, maar dit keer combineerde ik hem met een shirtje die ik van Add to my Wishlist heb gekregen met “my boss doesn’t know I’m here” geweldig vind ik het shirt.

Wat vindt jij de leukste look?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op