My Jewellery Sample Sale moet je bezoeken

Vorige week was er weer een My Jewellery Sample Sale. Samen met een vriendin besloot ik hier heen te gaan, beiden zijn we dol op My Jewellery en koopjes scoren. Dat lukt echt prima bij deze Sample Sale.

Om binnen te komen bij de My Jewellery Sample Sale heb je een kaartje nodig, deze kan je voor €15,95 kopen op de site. Dit is niet goedkoop, maar je krijgt er wel een leuke goodiebag voor terug en wat leuke free items. Je koopt het ticket voor een dag en een tijdvak. Wij gingen zaterdag ochtend en dit was wel druk, maar het was echt prima te doen.

Panterjurkje My Jewellery
Dit jurkje kocht ik voor €12,50 en zou nieuw €39,95 hebben gekost.

Rekken vol met kleding bij de My Jewellery Sample Sale

Zodra je binnen komt zie je direct rekken vol kleding, verschillende collecties die je voor een prikkie kunt scoren. Het is lichtelijke chaos en een heerlijke drukte van meiden die in de rekken lopen te snuffelen. Hoewel ik eigenlijk niks heb met van dit soort massale dingen en ik liever op mijn gemak shop vond ik dit wel echt leuk. 

Lees ook: Zo draag je de classic short dus
Het broekje in deze post verkochten ze ook nog in de Sample Sale, ik kocht echter alleen twee lange broeken van deze lijn en een bijpassend jasje. Dit vond ik heel leuk voor stage, maar deze foto’s hou je nog tegoed ;).

Bij binnenkomst hadden we een shopper gekregen en deze hebben we volgestopt met de leukste kledingstukken. 

Deze jas kocht ik voor €15,- en is nieuw €90,-

Passen doe je in een kamer met zijn allen

Gelukkig kon je bij deze sample sale wel passen, vaak is dit niet mogelijk. Hier konden wij met zijn alle in een kamer alles passen. Je hebt dus geen privacy, zorg voor een beetje appetijtelijk ondergoed, want iedereen zal dit zien. Dit was oprecht leuk, zodra iemand iets aanhad wat hij niet wilde ging het naar anderen toe en het was gezellig daarbinnen. Doordat je passen koop je dus automatisch ook geen dingen waar je niks mee zal doen. Super fijn en echt een groot pluspunt aan deze My Jewellery Sample Sale.

Het rokje kocht ik voor €10,- en zal nieuw €34,95 zijn geweest

Gratis spulletjes en een goodiebag

Tijdens het event krijg je verschillende gratis goodies, zo kregen wij een leren scrunchie bij het downloaden van een app en nog een aantal dingetjes. Tussen het shoppen door kreeg je de mogelijk om drinken te pakken en zelfs een koek. Super lekker en fijn tijdens het shoppen natuurlijk. Om je spullen in te stoppen hebben wij nog een gave canvas shopper gekregen waar heerlijk veel inpast. En bij het afrekenen kregen wij nog een goodiebag mee naar huis. Hier zaten wat lekkere dingetjes in, maar ook een toffe panterprint riem, met sleutelhanger en tasje. Gewaagd maar tof, ik heb de roze en hij is een stuk leuker dan ik dacht.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op