National lipstick day = gratis MAC lippenstift

Vorig jaar hoorde ik voor het eerst dat MAC op national lipstick day gratis lippenstiften uitdeelt. Wat is er nu leuker dan zomer een gratis lippenstift te krijgen? Nou precies, helemaal niks. Deze zaterdag is het weer zover en geeft MAC ze weer weg.

Alle make-up goeroes opgelet, zaterdag krijg je bij een aankoop bij een MAC winkel of op de site een full sized lipstick cadeau. Bij de kleinste beding krijg je dit al, maar wees snel, want op is op.

National Lipstick day

De beste tip

Je kan de lipsticks zowel via MACcosmetics.nl krijgen als in de winkel. Het voordeel van online is dat je niks van de drukte merkt, maar je moet wel echt snel zijn.

Vorig jaar bestelde ik net na 12 uur ’s nachts, de zaterdag was dus net begonnen, sponsjes om make-up aan te brengen. Dit was het goedkoopste wat ik kon vinden op de site en nog daadwerkelijk zou gebruiken ook. Het bestedingsbedrag maakt helemaal niet uit. En gratis verzendkosten heb je toch wel. Wil jij dus zeker zijn van je lippenstift, bestel via de site rond 12 uur ’s nachts en weinig geld te besteden, koop het goedkoopste wat je kan vinden.

Wil je toch wat meer besteden? Als je meer dan €45,- aan producten (waarvan 1 Prep + Prime Fix) besteed, dan krijg je een gratis Holographic Moonbag. Hoe leuk is dat?

National lipstick day

In de verschillende MAC winkels kan je je deze zaterdag verlekkeren op een ware ‘lipstick experience’ en wel 150 verschillende lipproducten proberen en testen. Ja meis, je leest het goed, je zal in lipstick heaven belanden. Ook zijn er verschillende make-up artists aanwezig die je vanalles kunnen leren op beautygebied wat jij maar wilt weten.

Ahhh, is deze zaterdag nu niet al helemaal leuk geworden?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op