Nederlandse vrouwen shirt 2019 van voetbalshop.nl

We zitten weer vol in een WK periode, die van de dames. Zaterdag staan ze in de kwart finale tegen Itali├ź en om de sfeer er even wat beter in te krijgen heb ik op Instagram in samenwerking met voetbalshop.nl een super toffe winactie voor jullie klaar staan.

Om die oranje sfeer te krijgen heb je natuurlijk wel een tof Nederland shirt nodig en wat is er nu toffer dan het enige echte shirt? Ik zou het ook niet weten. Voetbalshop.nl is de webshop waar je terecht kan voor alle voetbaldingen die je nodig hebt. Maar ook als je alleen maar voor de tv loopt te bleren of in een stadion kan je hier prima het shirt van je clubbie scoren. Of die van het Nederlands elftal.

Het Nederlands dames shirt

Ik draag dus altijd gewoon de mannen modellen, maar zodra mijn vader me dit keer in het vrouwen shirt zag, was het hem direct duidelijk. Die mannenshirts mochten wat hem betreft direct de prullenbak in. Ik moet zeggen dat het even wennen is zo’n strak shirt, haha. Maar eerlijk is eerlijk het staat wel een stuk beter.

We kunnen er lang omheen draaien, maar niemand zal het met me oneens zijn. Dat vrouwenshirt staat natuurlijk toch wel een dikke honderd keer beter. Dus meisjes loop niet langer voor gek en koop het Nederlandse vrouwen shirt maar direct. Wie weet heb je wel geluk en komt de leuke jongen van daar hem wel even langs brengen ;).

En weetje wat me ook direct opvalt, dat ik vormen heb in dit vrouwen shirt. In zo’n mannenshirt ben je als vrouw toch best wel heel erg vormloos. Niet echt sexy ofzo om naar te kijken, oeps.

Ow en doe mee met mijn uber toffe winactie op instagram

https://www.instagram.com/p/BzOFfz9o30T/

Hop hop, surf even naar de gram en doe mee met deze toffe actie en wie weet shine jij binnenkort wel in dit super toffe shirt.

0 0 vote
Article Rating
Share:
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x