Ontbijten met smoothies van Juice Junkies | Eten

Het eten van voldoende groente en fruit is erg belangrijk, toch blijkt dit vaak lastig. Juice Junkies bedacht daar wat op, handig verpakt fruit, ready to blend voor een heerlijke smoothie. En weet je al hoe lekker het is om te ontbijten met smoothies?


Per dag hebben wij 5 verschillende soorten groente of fruit nodig. Dit is alleen zo makkelijk nog niet. Sinds ik Juice Junkies hebt ontdekt, neem ik bijna elke ochtend een heerlijke smoothie als ontbijt en zo kom ik alsnog aan mijn fruit en groente.

Goede voornemens: iedere dag ontbijten (met smoothies)

Op Instagram is een van de goede voornemens die ik regelmatig voorbij zie komen, starten met ontbijten. Het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag en daarom erg belangrijk. Ben jij slecht in ontbijten? Begin dan met een lekkere smoothie. Heel lekker, supergezond en het valt niet als een blok op je maag. 

Lees ook: Baker & Moore: Het belang van goed ontbijten

Smoothies van Juice Junkies

De smoothies van Juice Junkies zitten in handige zakjes verpakt en worden thuis bij je bezorgd. Het wordt op een speciale manier verzonden, waardoor het bevroren bij je aankomt en het zelfs niet direct in de vriezer gedaan hoeft te worden.

Voor de smoothies gebruik ik de Philips Viva ProBlend 6 blender.

De smoothies bestaan uit lekkere soorten fruit of een combinatie van groenten en fruit. Als je een smoothie wilt, pak je een zakje uit de vriezer, doe je er wat vloeistof bij (mijn voorkeur gaat uit naar Alpro kokosmelk) en doe je alles samen 30 seconden in een blender. Je krijgt door (plantaardige) melk toe te voegen een milkshake achtig idee en dat is heel lekker. Je smoothie is nu al klaar. Geen gezeul met fruit meer en krakende hersenen over wat je in de smoothie doet. Supermakkelijk. 

Meer dan alleen smoothies

Maar Juice Junkies heeft veel meer, zo verkopen ze verschillende superfoods, fruitige ijsjes, thee en vriesdroogfruit. Tot slot hebben ze ook genoeg toppings op je smoothiebowls helemaal op te pimpen. Op deze manier kan jij met een bestelling een volledige smoothiebowl bestellen. Supermakkelijk dus en oh zo lekker.

Wat is jouw lievelingssmoothie?

0 0 vote
Article Rating
Share:
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x