De nieuwe L’Oréal Paris Rouge Signature Lippenstiften

Make-up, ik kan er niet genoeg van krijgen. Daarom was ik ook heel blij met de nieuwe vloeibare lippenstiften van L’Oréal Paris Rouge Signature. De nieuwe lijn heeft 12 kleuren en ik ontvingen ze allemaal.

Om eerlijk te zijn ben ik dus helemaal niet van felle en harde kleuren op mijn lippen. Toch besloot ik juist de felle kleuren te gebruiken voor de foto’s. Waarom? Juist om even gek te doen en wat buiten mijn comfort zone te treden. En ik moet toegeven, die kleuren staan me een stuk beter dan verwacht. Ik deed zelfs paars op, hoewel hij in de Instagram poll niet mega goed scoorde, moet ik zeggen dat hij zo gek nog niet stond.

De kleuren – Less is more worth it

Boem een kleurexplosie, dat zijn de L’Oréal Paris Rouge Signature Lippenstiften. Of dit nou echt less is more worth it is, ik weet het niet hoor. De pigmentatie in de kleuren is wel prachtig, want de swatches zijn slechts een streep op mijn arm. Dat had ik zeker niet zo verwacht. De swatches staan op volgorde van de kleuren in de box.

Van boven naar beneden zijn de kleuren:

Door in de opsomming op een nummer te klikken ga je naar bol.com en kom je uit bij het nummer. De lipstick kost €14,89

Mijn L’Oréal Paris Rouge Signature Lippenstift favorieten

Hoewel ik net aangaf van de rustige kleurtjes te zijn, staan de knal rode 115 I don’t en de knal roze 106 I speak up wel in mijn favoriete lijstje. Daarnaast vind ik het rustige kleurtje 110 I empower ook erg mooi. Welk van de drie nu echt mijn favoriet is weet ik niet. Al denk ik dat ik de 110 I empower het meeste zal dragen gezien dat de makkelijkste kleur is.

Even gek doen met paarse lippenstift

Even een kleur die totaal uit mijn comfort zone ligt, daarom stiekem ook wel erg spannend om te delen. Of ik hier nou mee de deur uit durf weet ik niet, maar ik durf het wel te delen met jullie. Of hier nu echt logica in zit, ik weet het niet hoor! Maar volgende keer als je me in de supermarkt ziet, heb ik een minder gewaagde kleur op mijn lippen, of zal ik fan zijn en dit blijven dragen? Ja wie weet! 😉

Welke kleur wil jij hebben en welke absoluut niet?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op