Fitness outfit motivatie vrijdag

Even wat anders dan die leuke plaatjes van vorige week, want als jij echt wil shinen in de sportschool en ook daadwerkelijk wilt gaan, is een leuke outfit toch wel echt belangrijk. Ja, ook tijdens het sporten mag je eruit zien als een mode popje, zolang je je naalthakken maar thuis laat. Met een goede en leuke outfit is sporten zoveel leuker.

Een goede sportbeha

Weet je dat een goede sportbeha echt heel belangrijk is voor een goede sportoutfit. Ik hoor mijn moeder ondertussen al zeggen, een goede sportbeha, kom op meid je hebt niks! Nou voor iedereen die daar hetzelfde over denkt als mijn moeder, jullie hebben echt ongelijk. Een goede sportbeha is echt belangrijk! Ook als je wat minder borsten hebt, bewegen je borsten tijdens het sporten en het enige doel van sporten is spierpijn in de spieren die we trainen toch? Als we een leuke booty workout doen, willen we toch niet pijn in onze borsten krijgen, omdat we jumping squats doen? Tenminste ik niet.

Via Hunkemöller kan je de perfecte sport bh kiezen voor jouw model en de activiteiten die je doet, super handig toch? Wil je nu een toffe sportbeha uitkiezen? Kijk dan even op deze pagina.

Wat sportbeha inspiratie vam Hunkemöller

Meer inspiratie

Share:

13
Leave a Reply

avatar
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
LauraLodiluxelifelovernicole orriensLaura | I scream beauty Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Laura
Gast

Leuke inspiraties! Ik moet ook weer wat nieuwe sportkleding kopen. Maakt het sporten natuurlijk wel iets leuker;)

Lodi
Gast

Een goede sport bh is zeker heel erg belangrijk, deze pakjes zijn echt super, ik ben er een beetje te oud voor, maar als ik jonger was zou ik het wel weten.

nicole orriens
Gast

Bij een sportbh vind ik het altijd belangrijk dat je hem met haakjes kunt uitdoen. Als je hem over het hoofd moet trekken na het sporten gaat dat altijd zo lastig is mijn ervaring.

Laura | I scream beauty
Gast

Ik vind de sportkleding van Hunkemoller altijd erg Mooi!

Tessa
Gast

Erg mooie sets! Al weet ik niet of ik me er in durf te vertonen… ik bedek de boel toch liever met iets ruimere kleding, maar zo’n sportbh is wel een goede tip. Ik dacht ook altijd dat ik dat niet nodig had….

Pauline Böckling
Gast

Wow, wat een leuke outfits!
Heel wat anders dan mijn oude hardloopkloffies. Een goed bh is essentieel bij hardlopen, meer dan bij Pilates of yoga. Elke hardloopstap doet boing, boing, boing….

Cassandra
Gast

Ik vind het een hele mooie collectie, maar durf er met mijn dikke billen niet in hahah!

Deborah
Gast

Ik word altijd zo hebberig van die leuke sportkleding. Al die kleurtjes en modellen hahaha.
Vooral de eerste twee plaatjes!! Zou ik zo aanschaffen.

Marion
Gast

Ik vind sommige items uit de HUNKEMÖLLER een beetje over de top. Maar misschien wel leuk voor jonge meiden die erg strak in hun vel zitten. Maar ik ben het met jou (en met je moeder eens) dat een goede sport BH heel belangrijk is.