Over AmbitiEmma

AmbitiEmma

Door: Emma Verschure
Rue de l'Université Parijs

Ik ben Emma Frédérique Verschure, maar noem me maar gewoon Emma. Emma staat in het Duits voor ambitieus en dat vond ik erg toepasselijk, vandaar de naam AmbitiEmma. Mijn artikelen zullen dit ook laten zien. Ik schrijf over de zakelijke kant van social media, belastingzaken, boekhoudzaken, inspirerende en ambitieuze vrouwen die hun verhaal delen en tot slot tips voor ondernemers.

Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam en studeer aan de Universiteit van Tilburg. In Tilburg volg ik de premaster Fiscaal Recht zodat ik iedereen nog heel veel beter van dienst ga zijn met de belastingvragen. Naast mijn studentenleven heb ik nog een bedrijf waarbij ik iedereen help met hun belastingzaken, Emma’s Tax Law. En natuurlijk besteed ik ook heel veel tijd aan mijn Instagram en het schrijven van te gekke informatieve blogs speciaal voor jullie.

Persoonlijke hulp?

Het viel mij op dat het voor kleine (startende) ondernemers dat er op belastinggebied veel onduidelijk is. Het antwoord op deze vragen kost veel geld, je moest immers een specialist inschakelen. Dit kan beter, daarom bied ik mijn hulp aan door middel van blogs, maar ook persoonlijk advies tegen een lage prijs. Meer weten? Kijk op de pagina Belastingzaken of stuur een email naar emma@emmastaxlaw.nl

AmbitiEmma op Instagram

Op mijn Instagram zie je mijn andere kant naar voren komen, een spontane meid die van een feestje houdt en haar lifestyle deelt met anderen. De zakelijkheid is daar niet aanwezig.

https://www.instagram.com/p/CASR5mFjazp/