Leuke kleurtjes voor de zomer van Pink Gellac

Verzorgde nagels zijn voor mij erg belangrijk. Pink Gellac is een merk met een uitgebreid aanbod in gellaks, het voordeel hiervan is dat je nagels er twee weken goed uitzien, dus geen last van afgebladerde nagellak meer. Wat had ik daar een hekel aan zeg. Op Curacao gebruik ik daarom ook deze nagellak, zo zijn mijn nagels op stage altijd mooi verzorgt.

Lees ook: Pink Gellac | Review starterset

Vintage nude – Pink Gellac

Vintage Nude - pink Gellac

Als we het over kleuren hebben die altijd kunnen en met alles te combineren zijn is het wel Vintage Nude. Het is een hele mooie kleur, maar wel subtiel. Hierdoor is hij leuk voor zakelijke gelegenheden, maar ook gewoon voor zo. Wil je niet zo opvallen met je nagels dan is dit echt de ideale kleur. Vintage Nude - pink Gellac

Army Green – Pink Gellac

Army green is een stoerder kleurtje, maar nog niet zo knallend en opvallend. Dit is een ideaal kleurtje waar je nagels goed bij opvallen, maar niet op een iritante manier. Het is namelijk ook gewoon een nette kleur, hij is glanzend, maar niet fel. Of ik het echt een army kleur vind, nee, maar het is wel gewoon een leuk kleurtje. En het is net even anders dan alle andere kleurtjes.

Army Green - Pink Gellac

Juicy Jellow – Pink Gellac

Geel is een kleur die ik niet super snel zou dragen, toen ik deze kleur ontving dacht ik, laat ik hem is testen op mijn tenen en ik moet bekennen, Juicy Yellow heeft mijn hart sneller doen kloppen. Stiekem is geel dus wel een leuke kleur, voor mij niet voor op mijn handen, maar op mijn tenen mag het er zeker zijn. Je tenen zijn namelijk de ideale plek om gekke kleurtjes op te smeren, mensen zien ze wat minder vaak en een nagellakje daar is ook gewoon leuk.

Neon Pink – Pink Gellac

Ik blijf een roze liefhebber, dus een knalroze kleur kan niet ontbreken. De knallerigste die ik gevonden heb ik Neon Pink en daarmee ook mijn favoriete kleur. Het ultime zomergevoel op je nagels, maar ook in de winter is het heerlijk. Deze kleur zorgt namelijk dat je extra bruin lijkt en dat kan iedereen tijdens de Nederlandse winter vast gebruiken ;). Ik wil jullie verder niet jaloers maken met het geweldige weer wat ik in Curacao heb hoor x.

Neon Pink - Pink Gellac

Wat is jouw favo kleurtje voor op je nagels?

*Deze kleuren heb ik van Pink Gellac ontvangen.

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tamara
1 jaar geleden

Ja top! Ik heb ook wat kleuren van Pink Gellac. Alleen als de nagellak er weer af gaat dan zien mijn nagels er vreselijk uit. Helemaal broos en vol deuken 🙁 heb jij daar ook last van? Voor mij nu toch maar even een nagellakloze maand 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x