Purpuz planner 2019 | Review

De herfst is aangebroken en daarbij nadert het nieuwe jaar snel. Een nieuw jaar betekend veel nieuwe dingen, goede doelen, doelen die je een keer gaat halen. Purpuz ontwikkelde een planner die je helpt met het behalen van je doelen. Als dat geen goed vooruitzicht van het nieuwe jaar blijkt te zijn.

Purpuz planner 2019

Een planner gebruiken terwijl het jaar nog niet voorbij is, gaat niet, gelukkig werkt elke agenda hetzelfde. Als je iets moet onthouden dan schrijf je het op bij de juiste dag. Deze planner biedt meer dan alleen het opschrijven van je afspraken. Deze planner beloofd je te helpen bij het verwezenlijken van je doelen. Het begint al interessant te klinken toch?

Purpuz planner 2019Purpuz planner 2019

Wat Purpuz zegt dat deze planner met je doet

De belofte die Purpuz maakt. “Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.” Citaat van Purpuz.com. Mocht de belofte niet waargemaakt worden dan beloofd Purpuz je het geld terug te geven als jij je ingevulde planner opstuurt.
Purpuz planner 2019

Hoe maakt de planner je wildste dromen waar?

Purpuz heeft een uniek systeem die zorgt dat jij je dromen kan visualiseren en planbaar kan maken. Op een eenvoudige manier met werkbladen kan je aan de slag om je doelen te bereiken. Dit door middel van een mind map, een prioriteitenmatrix, een plan en de weg naar je doel. De weg naar je doel kan je via de maandplanning en de weekplanning plannen en tot slot een reflectiemoment met een dag reflectie en vragen aan jezelf.Purpuz planner 2019

De agenda zelf

De agenda is best zakelijk en erg strak, er zit weinig versierwerk in, maar elke week is wel voorzien van een inspirerende quote. Daarnaast staat er ook iedere week een opdracht in die je laat genieten van het leven. De agenda biedt genoeg ruimte om je reactiviteit los te laten gaan, onder aan elke week heb je een creatieve ruimte, maar ook is hij wit genoeg om de pagina’s zelf te versieren.

Naast de leuke quotes die in de planner staan er bij elke seizoenswissel prachtige plaatjes in. Zo krijg je direct zin in het seizoen. Alle seizoenen van 2019 maak ik mee in Nederland, de winter een maandje korter, maar een seizoenswissel vind ik stiekem ook wel aantrekkelijk klinken. Openhaard aan, dekentje, kop thee en film kijken, heerlijk, maar niet hier op Curaçao.

Zodra het nieuwe jaar begint, ga ik deze planner zeker gebruiken, eind 2019 zal ik een update geven hoe deze planner mijn leven veranderd heeft. Ik ben benieuwd wat Purpuz mij zal brengen en of het mij überhaupt lukt om met een planner te werken. Stay tuned… en zoals de laatste pagina zegt, dit is pas het begin…
Purpuz planner 2019

De  Purpuz Planner is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

* De Purpuz Planner heb ik gekregen ter review, echter veranderd dit niet mijn mening over de planner.

Share:

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ChantalLindsey BeljaarsMC KleuverIngridkiki hasselton Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Chantal
Gast

Ik heb deze planner ook ieder jaar. Echt een geweldige uitkomst!

Lindsey Beljaars
Gast

Nog steeds op zoek naar een goede planner, deze ziet er goed uit!

MC Kleuver
Gast

De Purpuz Planner heb ik al eens geprobeerd, maar toen kon ik geen enkel doel verzinnen. Nu wel. Dus ik ga weer eens kijken!

Ingrid
Gast

Ik ben niet zo n planner. Werk vooral met losse papieren. Ben benieuwd hoe deze je bevalt

kiki hasselton
Gast

ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zo ben van de “planners”. Ik heb een hele simpele agenda zonder hatseflatsen erin. Dat vind ik erg fijn.