Klaar voor de lente met panter

Die zwart -panter combie kennen we ondertussen wel, met de warme dagen die hopelijk sneller komen, zijn we toch iets meer opzoek naar een panterlook die niet meer zo donker is toch? Nou ik dus wel, daarom dook ik mijn kast in, opzoek naar lichtere kleren die goed staan met panter. Ik vond onder andere een lichte top van Zara van vorig jaar.

Wit met panter print

Voor mijn look heb ik een wit bloesje gebruik die ik in mijn rok van My Jewellery heb gestopt en daarover heb ik mijn Hermès riem gedaan. Dit keer met de zwarte kant. Als panty koos ik een hele dunne, toch iets meer voor de lente natuurlijk. Als het nog iets warmer is zou ik hier ook witte schoenen bij dragen, vandaag koos ik voor mijn Isabel Marant sneakers.

Ik ben echt gek op dit panter rokje, dus ik ga zeker nieuwe combinaties met jullie delen!

Hoe draag jij het liefste jouw panter rokje?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op