Revlon foundation van makeupshoppen.nl

Online make-up shoppen kan best lastig zijn, je ziet het product namelijk niet in het echt. Toch doen make-up webshops het erg goed, zo ook de webshop makeupshoppen.nl. Uit hun webshop mocht ik een foundation kiezen, maar werkt dat wel?

Online shoppen

First things first. Online winkelen, stiekem ben ik hier helemaal geen liefhebber van. Ik vind het heerlijk om lekker in een winkel te neuzen en de lokale winkels te helpen. Soms ontkom je er niet aan en dan is het internet super makkelijk als zij wel hebben wat je zoekt of als je de deur niet uit kan.

Revlon foundation makeupshoppen.nl

makeupshoppen.nl

Make-up shoppen vind ik altijd al best lastig en laat me daarom graag goed geholpen worden, deze luxe heb je niet via het internet. Op een website zie je bijvoorbeeld 100 kleuren foundation staan en dan is het maar kijken vanaf je beeldscherm welke kleur eventueel goed op jouw gezicht zal staan, moeilijk…

Revlon foundationRevlon foundation makeupshoppen.nl

Het merk waar ik een foundation van mocht kiezen is Revlon, een merk waar ik niet bekend mee was, maar makeupshoppen.nl heeft hier wel 71 foundations van. Dit maakte het niet makkelijker om een foundation te kiezen. Gelukkig weet ik dat ik geen hele lichte huid heb en ook geen hele bruine, dus een aantal kleuren vielen al af. Daarnaast heb je foundations met pompje en zonder en ze zijn er voor verschillende huidsoorten.

Of het nu makkelijker werd om de juiste kleur te kiezen, nee, het blijft een gok. Toen ik uiteindelijk de foundation ontving leek hij best wel donker, maar op mijn huid viel dit gelukkig reuze mee.

Revlon foundation review

Om de foundation te testen heeft hij de kleding test gehad, dit was alles behalve de bedoeling en ik baalde als een stekker toen de mouwen van mijn nieuwe witte jurkje onder zaten. Het er af krijgen was drama, maar water met azijn en daarna een laag scheerschuim erop smeren en boenen met een lepel deden wonderen. Gooi hem vervolgens met een boel wasmiddel in de wasmachine en hij is weer schoon. Ik heb het voor je getest, het is drama om uit kleren te halen, dus bespaar jezelf vooral de moeite en de stress.Revlon foundation makeupshoppen.nl

De foundation die ik getest heb is de Colorstay Foundation met pompje voor de vette huid in tint 320 true beige. De kleur sluit gelukkig prima aan met de kleur van mijn huid en je voelt hem ook niet zitten. Hij is wat dun van zichzelf en daardoor smeert hij erg makkelijk uit. Een pompje is voldoende voor het hele gezicht zodra je het met je handen uitsmeert, ik gebruik nooit een foundation kwast of spons, dus hoeveel je dan nodig hebt weet ik ook niet. Tot slot is het ook nog een voordeel dat je geen geel/oranje foundation hoofd krijgt, maar je er gewoon natuurlijk uit blijft zien dat is voor mij ook nog altijd een must. Klik hier voor meer Revlon Colorstay Foundations.

Koop jij wel eens make-up online? Of vind je het stiekem net zo onhandig als ik?

*Voor dit artikel heb ik de foundation ontvangen, dit verandert echter niet mijn mening over het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op