Rosé sweater outfit My Jewellery

Sweaters, ik draag deze dingen zo graag tijdens de winter. Ze zijn heerlijk warm en je kan ze makkelijk dragen. My Jewellery heeft mij deze prachtige zwarte sweater met rosé erop gegeven. Ik vind hem echt super, hij is lekker groot, maar wel lekker stijlvol.

Wearing-your-boyfriend’s-stuff-time is voorbij

Ik las ergens dat het wearing-your-boyfriend’s-stuff-tijdperk voorbij is, gezien de vriendjes tegenwoordig een kleinere kledingmaat hebben dan de meiden. Gelukkig geld dit niet voor mij, yay! Maar voor degene voor wie dit wel geldt, we zijn dus weer terug bij het buy-your-own-oversized-clothes-tijdperk. En deze sweater is in ieder geval een leuke toevoeging aan deze garderobe.

Ik ben dus het gelukkige meisje dat nog wel in de kleding van haar vriend past. Hij heeft maat S en ik heb XS dus dat gaat prima en zoveel te groot is de kleding nog niet eens. Voor alle meiden die het niet kunnen dragen: het spijt me om te zeggen, maar het dragen van de kleding van je vriend is toch wel heel fijn.

De rosé sweater van My Jewellery

Oke, laten we het even hebben over de sweater. Hij is dus van My Jewellery en je kan hem eindeloos combineren. Op de foto draag ik hem met mijn zwarte Hilfiger Denim Skinny Sophie en mijn Isabel Marant sneackers. Om de look niet helemaal zwart te maken, heb ik de Goldberg must van mijn moeder gepakt met een bonte bolletje.

Shop de sweater hier.

Deze sweater is zo makkelijk te stylen, met veel verschillende dingen, een zwarte, grijze of witte broek, maar ook een andere kleur kan en het is met een rokje super leuk. Als je nou een toffe joggingbroek hebt, kan het hier ook super tof op staan. Kies wel voor een strakke, anders is het allemaal zo wijd. De sweater is zo lekker zacht van binnen en hij houdt je lekker warm. De foto’s zijn tijdens de bloggermeeting van afgelopen zondag genomen in Utrecht. Hierover vertel ik je snel meer.

My Jewellery is een tof merk, ik kocht hier eerder een heel tof panter rokje. Deze was helemaal niet duur, maar erg stylish.

Wat vind jij van deze look?

Share:

7
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Lindsey BeljaarsEleanorEvaluxelifeloverLotje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lindsey Beljaars
Gast

Ik ben zelf ook echt dol op My Jewellery. Toffe outfit heb je aan!

Eleanor
Gast

Wat een leuke trui! Superleuk hoe je hem combineert 🙂 De foto’s zijn ook heel erg mooi!

Eva
Gast

Echt een leuke trui! Zo heerlijk voor deze koude dagen

Lotje
Gast

Wat een leuke trui zeg! X

Laura | I scream beauty
Gast

Love it!! Ik hou van dit soort outfits!