Samenwerking met AmbitiEmma

Bent u een bedrijf en heeft u interesse in een samenwerking met AmbitiEmma.com? Dan kunt u een mail sturen naar info@ambitiemma.com. Hieronder vindt u verschillende samenwerkingsmogelijkheden die vaak voorkomen. Heeft u een andere soort samenwerking in gedachte? Dan sta ik hier ook open voor.

Voor AmbitiEmma.com ga ik enkel samenwerkingen aan die business gerelateerd zijn, mocht u willen samenwerken op het gebied van lifestyle, fashion of beauty verwijs ik u door naar mijn Instagram.

Ambitieuze meisjes samenwerking

Heeft u een verhaal als ambitieuze powervrouw die gedeeld mag worden met de hele wereld? Dan is ambitieuze meisjes de perfecte categorie. De samenwerking is geheel kosteloos indien er geen voorwaarden worden gesteld aan het artikel. Indien er wel voorwaarden aan zitten is de prijs in overeg, neem vooral contact met mij op.

Voorbeelden: Cornelia de Vrachtwagenchauffeur (€), Patrycja verhuisde van Polen naar Amsterdam, Amé is de jongste advocaat van Nederland en Ellen het manusje van alles

Product vermelding

Heeft u een product wat u wilt vermelden in een artikel? Indien het aansluit met de content die ik maak, lijkt dit mij leuk. De prijs hiervoor is afhankelijk van uw wensen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Voorbeelden: Purpuz planner in het urencriterium en drukwerknodig.nl in de redenen waarom jij visitekaartjes moet hebben

Link in artikel

Wilt u een link naar uw website laten plaatsen in een door mij geschreven of nieuw artikel? Dat kan indien het aansluit met de content die ik maak. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. De prijs varieert aanvankelijk van de wensen u heeft.

Voorbeelden: Hoe zit het met de zakelijke mobiel?