3 beste samenwerkingsplatformen voor Influencers

Samenwerkingen krijgen via Instagram is leuk, maar waar haal je die vandaan? Naast dat bedrijven je kunnen benaderen zijn er ook verschillende samenwerkingsplatformen waar jij je kan aanmelden!


Zelf werk ik met veel verschillende bedrijven samen en heb ik me aangemeld bij verschillende platformen. Er zijn er zoveel dat het lastig is om het bij te houden, maar dit zijn mijn favorieten.

Join.marketing

Dit is het platform wat me heeft laten inzien hoeveel een influencer waard is. Ik vind het zelf heel moeilijk om geld voor dingen te vragen, hoewel dit dus wel moet, want ja voor niks gaat de zon op toch? Toen ik mijn eerste samenwerking van join kreeg, zag ik hoeveel ik kon vragen en ik vloog stijf achterover, ik weet de bedragen niet meer. Het bedrag durfde ik niet eens te vragen, ik vond niet dat ik dat waard was.

Momenteel is er wat veranderd, het platform bepaald hoeveel je voor een samenwerking krijgt. Je kan dus niet de prijs omlaag doen als je vindt dat het te hoog is. Het platform betaald goed en een samenwerking is dus ook erg leuk. Tot nu toe heb ik geen slechte ervaringen gehad.

Je kan je niet inschrijven op een samenwerking, het bedrijf komt echt naar jou toe. Als je de samenwerking accepteert, dan heb je de samenwerking ook echt vast staan.

Inschrijven bij join.marketing doe je hier.

Lees ook: Belasting betalen over je blog inkomsten

Influentials.network

Hier zijn heel veel Nederlandse influencers bij aangemeld, een soort van marktplaats. Er zijn per campagne een x plaatsen beschikbaar en de campagne manager kiest de influencers uit die het beste aansluiten bij de campagnes. Zodra je uitgekozen wordt, krijg je er wat leuks voor terug. Daarnaast heb je ook een agenda waardoor je kan zien wat je in welke week mag gaan plaatsen. De vergoeding voor een campagne is heel verschillend. Vaak zijn dit barterdeals, maar je kan er ook een leuke vergoeding voor krijgen.

Ik haal hier best veel leuke samenwerkingen vandaan en ze verlopen ook altijd goed. Via de chat kan je makkelijk contact hebben met de campagne manager en hier afspraken in maken. Sinds kort krijg je zelfs een whatsappje van het platform zelf als je iets vergeet. Super makkelijk voor als iets in je spam verdwijnt.

Inschrijven bij Influentials.network doe je hier.

Brandbassador.com

Dit is het platform waar de samenwerkingen met Ideal of Sweden, Hunkemoller en Desenio vandaan komen. Zodra je een freebie (gratis product) krijgt, heb je een leuke vergoeding. De andere opdrachten staan totaal niet op de goede waarde. Die opdrachten raad ik dan ook zeker niet aan. Wat het leuke is aan dit platform dat je een code krijgt die korting geeft aan je volgers en jij ontvangt commissie. Dan verdien je er zelf ook nog een beetje aan. Als dat niet leuk is.

Daarnaast kan je een team oprichten, dit doe je door mensen over te halen om bij brandbassador te komen, als ze in jouw team zitten, krijg jij 20% van hun inkomsten uit brandbassador en dit kost het persoon uit je team niks. Helemaal een leuke manier om nog wat extra geld te maken toch?

Gun jij mij dat extra geld? Kom dan snel in mijn team :D. Inschrijven doe je hier.

Linkpizza

Een van de makkelijkste blog samenwerkingssites, maar ook Instagram samenwerkingen kan je vinden op LinkPizza. Voor verschillende categorieën vindt je hier samenwerkingen waar je je voor kunt opgeven. En je kan makkelijk wat bij verdienen door affiliate links.

Je kan zelf je prijs bepalen of kiezen voor een barterdeal. Heel eenvoudig heb je contact met het bedrijf, maar ook met LinkPizza zelf.

Inschrijven voor LinkPizza doe je hier. Als je je inschrijft via mijn link krijg ik €5,- commissie en dit kost jou helemaal niks.

Met welk platform werk jij graag samen? Of mis je jouw favoriete platform? Reageer dan hieronder.

Bewaren op Pinterest?

3 samenwerkingsplatformen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Delen:
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x