Sandstone op de Allergiebeurs

Onlangs was de Allergiebeurs in Jaarbeurs Utrecht, deze heb ik bezocht om meer te weten te komen over allergievrije make-up. De informatiebijeenkomst hierover was erg interessant en na afloop heb ik van Sandstone een prachtige goodiebag gekregen. Vandaag deel ik de ervaringen met Sandstone en met de Allergiebeurs.

De Allergiebeurs

Jaarlijks wordt er in Utrecht Jaarbeurs een allergiebeurs gehouden, dit is een beurs vol met stands die iets met een allergie te maken hebben. Zo waren er veel glutenvrije stands, vegan stands en nog veel meer, maar ook de allergievrije make-up was er te vinden. Ik kwam voor de make-up naar de beurs toe

Sandstone Scandinavia

Sandstone is een merk dat in Scandinavie is ontwikkeld door een meneer. Hij heeft dit merk ontwikkeld nadat hij een allergische reactie heeft gehad op een bestandsdeel wat onder andere in make-up voor komt. Op het moment dat hij er achter kwam dat een allergische reactie op je huid zelf te veroorzaken is, gooide hij alle make-up van zijn dochters weg en kocht hiervoor allergeenvrije make-up. Deze make-up bleek erg duur te zijn en hiervoor bedacht hij een oplossing, hij begon zelf met het ontwikkelen van make-up. Het duurde even, maar als eerste kwam de primer, hierna volgde de andere producten. Thanks Leyla voor het doen van mijn make-up.

flatlay Sandstone Sandstone primerSandstone primer Sandstone makeup swatches

Hier kan je de make-up zien die ik heb gekregen naar aanleiding van dit event. De doorzichtige klodder is de primer, deze is erg makkelijk in gebruik en glanst niet. Op de onderste foto zie je van boven naar beneneden: oogschaduw in Creamy 247, oogschaduw in Red Clay 635, oogprimer – onzichtbare swatch – en een highlighter in Gold 508. De producten werken erg makkelijk, alleen is het wel aan te raden om de oogprimer met je vinger aan te brengen in plaats van met een oogschaduwkwastje.

Make-up look

Ik ben begonnen met het aanbrengen van de oogprimer. Op het onderste deel van mijn oogleden bracht ik de kleur Creamy aan, dit deed ik ook aan de binnenkant van mijn oog. Aan de buitenkant heb ik de kleur Red Clay gebruikt en die tot halverwege opgebracht. Gezien ik niet van hele opvallende oogschaduw houdt, is dit niet mega goed zichtbaar. Bij mijn wenkbrauwen heb ik nog wat highlighter aangebracht.

Wat vind jij van Sandstone? Kende je het merk al?

Met de code Beurs10 krijg je 10% korting op je bestelling van Sandstone.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op