Schoon gezichtje met Dermasence

Een schoon gezicht is heel belangrijk voor een mooie huid zonder oneffenheden. Met zijn allen gebruiken we steeds meer make-up, onze huid heeft daar flink wat onder te lijden. Garnier startte deze week met de schone gezichten week en dit artikel past mooi binnen die week, alleen gebruik ik Dermasence en geen Garnier.

Dermasence

Dermasence is een Duits beautymerk waar een gezonde huid centraal staat. Om dit te bereiken werken zij met een kleurensysteem, iedere kleur staat voor een huidtype of -aandoening. Zo kies je snel en makkelijk de lijn die het beste bij je past. Door een team van specialisten worden de producten samengesteld en het is exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialist een in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Dermasence mousse

Voor deze review heb ik de mousse ontvangen, hij pakt de volgende huidtypen aan: acne, vette en glanzende huid, seborrhoïsche eczeem en de rijpe huid die behoefte heeft aan activering. Hiermee ben ik aan de slag gegaan om te bekijken hoe deze mousse is. Het fijne aan de mousse is dat een pompje voldoende is voor het hele gezicht. Je kan zelf kiezen of je het met een wattenschijfje opbrengt of je schone handen, na het aanbrengen moet je het wassen met water.

De geur is niet persé speciaal, maar gewoon prima. Wat ik wel echt een voordeel vind van deze mousse is dat je gezicht er niet van gaat glanzen. Ik heb veel mousses geprobeerd en steeds begon mijn huid te glanzen en dat is bij deze niet het geval. Na het gebruiken heb ik het idee dat mijn gezicht echt schoon is en ik heb niet veel nodig om het er mooi uit te laten zien.

Mijn huid is van zichzelf best vet en dat is soms lastig te verbergen, maar dat doet deze mousse met gemak voor me. Daarnaast zie ik dat mijn huid er ook weer rustiger uit ziet. De mousse komt voor mij na wat hij heeft beloofd.

Voor €13,90 kan je hem kopen bij een apotheek bij jou in de buurt.

Wat heb je nog meer nodig voor een schoon gezichtje

Met een mousse alleen red je een mooi gezichtje niet. Het is van belang dat je dagelijks je make-up verwijderd en dagelijks twee keer je gezicht reinigt. ’s Ochtends gebruik ik eerste deze mousse die ik aanbreng met een wattenschijfje en verwijder met een washandje met lauw water. Daarna breng ik een tonic aan en tot slot een dag creme. In de avond doe ik hetzelfde alleen verwijder ik eerst mijn make-up met make-up remover en vervang ik de dagcreme voor een nachtcreme.

Ken jij Dermasence al? En wat gebruik jij voor je dagelijkse gezichtsreiniging?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op