Shoppen bij Femme Luxe, aanrader of laten gaan?

Femme Luxe is een Britse webshop met veel kleding. De kleding is niet duur, dus er shoppen is ook nog leuk voor je portemonnee. Ik mocht van Femme Luxe vier dingen uitkiezen. Op de webshop stonden veel dingen die echt niet mijn smaak waren, maar ik vond er ook vier toffe dingen. Ik denk daarom dat de webshop wel voor ieder wat wils heeft.

Trui: Femme Luxe | broek: Nikkie | schoenen: Isabel Marrant | tas: Louis Vuitton | riem: Hermes

Rose Bardot Cable Knit Oversized Jumper – Melanie

De trui zit echt lekker tot je een jas aan moet doen. De mouwen zijn namelijk echt groot en dat zorgt ervoor dat het niet erg lekker in je jas zit. Ze hebben deze trui in veel kleurtjes, ik koos voor zacht roze. Een kleur die ik normaal niet snel kies, maar door de 5 maanden Curacao durfde ik zo’n zacht kleurtje wel aan. Het staat nog een stuk beter dan ik van te voren dacht ook.

Top: Femme Luxe | sjaal: Louis Vuitton | legging: nep leer | schoenen: Valentino

Grey Knitted Oversized Polo Neck Jumper – Polly 

Op de foto op de webshop zag deze er langer uit, dat vind ik wel jammer. Ik had het daardoor wat meer als een trui jurkje gezien wat me tof leek. Gelukkig ziet de trui er zo ook erg leuk uit. De grijze versie is helaas uitverkocht dus de link is naar de creme trui. Waar ik me aan stoor zijn de tepels die doorschijnen, draag een goede bh en je ziet het niet. Kleine tip voor hun modellen dus.

Broek: Femme Luxe | trui: Femme luxe

Wine Faux Leather Look Leggings – Catriona

De broek vind ik qua kleur echt heel lastig. Ik dacht dat het een stuk makkelijker zou zijn, maar zowel zwart als wit vind ik niet mooi erop. De broek zit overigens wel heel lekker, het is een soort hele dikke legging. Daarnaast is de kleur op de webshop ook niet helemaal hoe hij in het echt lijkt. Hij lijkt mij namelijk een stuk roder.

Mustard Extreme Polo Neck Oversized Jumper – Amber

Weer een kleur die ik normaal niet super snel zou uitkiezen is mosterd geel. Gezien ik deze kleur steeds meer voorbij zag komen op Instagram, wilde ik het toch graag een keer proberen. En de kleur is me heel goed bevallen, vorige zomer kocht ik al een gele top. De kleur blijft wennen, maar ik moet zeggen dat ik het echt leuk vind. Die vrolijke kleuren in de winter zijn veel leuker dan de zwarte saaie kleuren vind ik.

Femme Luxe, mijn mening

Ik was verbaasd over de kleding. Een trui is ongeveer €16 en de broek was €12. Ik had de kwaliteit en de stof hierdoor niet zo goed verwacht. Ik vind wel dat de foto’s op de webshop een upgrade mogen krijgen. Modellen waarbij de tepels door de kleding schijnen is in mijn mening geen goede reclame. Ook zijn de outfits niet altijd even mooi samengesteld. Wat wel verveld is, is dat je geen euro’s kan zien. Dat verwacht je wel bij een webshop die ook hierheen vervoerd.

De verzending gaat snel en de kleding zit netjes verpakt in zakjes. Dat had ik van zo’n webshop niet verwacht. Voor zachte prijsjes kan je hier wel echt leuke dingen scoren, soms is het wel wat zoeken. Maar ik zou het daarom wel aanraden. En met de wisselkoers site erbij ;).

Ben jij bekend met deze webshop? En welke look is jouw favoriet?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op