Smalle taille met een hoepel

Snel en makkelijk dun worden, willen we dat niet allemaal? Een taille maatje minder, minder buikvet een vooral een strakkere buik! Je hoort veelal dat het niet mogelijk is om plaatselijk dunner te worden, dat is het wel. Met behulp van een hoepel, het vergt wat blauwe plekken, tijd en moeite, maar dan krijg je ook wat.

Kleine kinderen die hoepelen

Vroeger toen ik klein was hoepelde ik heel vaak, heerlijk vond ik het. Toch is hoepelen echt niet alleen voor kleine kinderen. Het is juist echt een top work out. Je gebruikt er zoveel spieren mee, het kost energie en je kan veel meer dan alleen hoepelen.

Hoezo ik begon met hoepelenHoepel Robin Hoop

Toen Robin kwam met het idee om een hoop challenge te doen, leek dat mij super leuk. Door mijn gevoelige buik op dat moment kon ik de challenge niet afmaken. Toen mijn buik weer normaal deed besloot ik een nieuwe challenge aan te gaan, mijn buik strak hoepelen. Op het youtube kanaal van Robin Hoop kan je heel veel leuke dingen vinden die leuk zijn om te proberen.

Stuggles met hoepelen

Niet alles gaat zonder slag en stoot, zo ook het hoepelen niet. De basics beheerde ik wel, maar mijn lichaam vond het hoepelen toch stukken minder leuk, misschien zag je het op Instgram al voorbij komen, maar mijn heupen waren bond en blauw door de knallen van de hoepel. Je moet er wat voor over hebben he, het door hoepelen is op dat moment niet zo leuk, maar stoppen is geen optie en als je doorgaat wordt het vanzelf minder en kunnen je botjes prima tegen de klappen.

Tip, zorg wel dat je niet in bikini hoeft in deze periode, anders ziet het er wat minder tof uit.

Het verschil in mijn lichaam door het hoepelen

De linker foto heb ik woensdag in de sportschool gemaakt, de rechter foto is van mijn laatste ubdate. Die echt al een tijdje geleden is, oepsie. Gelukkig zie je wel vooruitgang. Ook hier ben ik druk bezig met mijn lijf, niet met hoepelen, mijn toffe hoepel was echt te groot om mee te nemen, maar wel in de sportschool en zwemmend in de zee.

Bij Robin Hoop kan je deze toffe hoepel kopen en met de kortingscode EMMA10 krijg je 10% korting op jouw toffe hoepel.

Hoepel jij jezelf slank met zo’n toffe hoepel?

* Ik heb de hoepel ontvangen in samenwerking met Robin Hoop, de resultaten met ik met de hoepel, sporten en gezond eten bereikt, dat ik dit product gekregen heb veranderd mijn mening niet over de effectiviteit van de hoepel. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op