Sportonderbroeken van MKMX, wat voegt het toe?

Sportkleding kan ik nooit genoeg hebben. Toen de uitverkoop nog in volle gang was, liep ik 
daarom ook de MKMX binnen, de sportwinkel van de Hunkemöller, te vinden op Utrecht Hoog Catereine. Daar vond ik sportonderbroeken, dit moest ik natuurlijk testen.

Sportkleding kan ik nooit genoeg hebben. Toen de uitverkoop nog in volle gang was, liep ik daarom ook de 
MKMX binnen, de sportwinkel van de Hunkemöller, te vinden op Utrecht Hoog Catereine. Daar vond ik sportonderbroeken, dit moest ik natuurlijk testen. Dat sportbh’s heerlijk zijn om in te sporten, dat weten we bijna allemaal wel. Bij de MKMX kan je nu dus zelfs setjes kopen. Nou denk ik niet dat deze setjes sexy hoeven te zijn, dat dacht MKMX ook door ze gewoon simpel te houden. Wie sport er nou in de sportschool in zijn onderboek? Nou ik niet, en een randje laten zien gaat ook vrij lastig met die hoge leggings.

Sportonderbroeken MKMX

Het verschil tussen sportonderbroeken en gewone onderbroeken

Ik draag veel strings en soms brazilians, wat deze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een groot deel bestaan uit kant. Hoewel de samenstelling volgens de site van de Hunkemöller vrijwel gelijk is aan elkaar, voelt de stof wel heel anders. Het verschil zit hem dus niet echt in de samenstelling.

Een voordeel van de sportonderbroeken is dat hij helemaal egaal is en dus niet zal doorschijnen. Sommige kunnen dat in de sportschool wel gebruiken valt mij ook. Heel leuk dat wij allemaal mogen zien welke vormpjes er op een onderbroek zitten en hoe de lijnen precies lopen, maar doe maar even niet. Doorschijnende broeken helpen natuurlijk ook niet mee daaraan.

Lees ook: het belang van een goede sportbh

Aanrader of laten gaan?

Ik vind de onderbroeken wel een aanrader, gezien ze lekker zitten en niet onder de strikjes zitten. Ze schijnen hierdoor niet door. Ik kan me wel voorstellen dat als je onderboeken in je kast hebt die niet bestaan uit kant en strikjes dat het weinig extra toevoegt naast een setje.

In de collectie van Doutzen zitten nu twee leuke sportonderbroeken.

Zie jij toegevoegde waarde in sportonderbroeken of niet?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op