Statement lipstick – Christian Louboutin

Er zijn lippenstiften en lippenstiften dat weten beauty en make-up liefhebbers maar al te goed. Toen ik in Londen was stuitte ik tegen een Christian Louboutin make-up shop aan en ik kon dan ook niet anders dan mij even verlekkeren op deze lippenstiften. Natuurlijk moest ik er eentje meenemen naar huis.

Christian Louboutin lipstick

Christian Louboutin Lipstick

Meer dan alleen een lipstick, dit ding kost een fortuin, namelijk wel €85,-. Dat is ook aan het gewicht te merken, want hij is toch wel echt zwaar. Maar het is dus meer dan een lipstick, er zit een lint aan en daarmee kan je een ketting maken. Waarom is de lipstick €85,-? Ik denk dat dat komt door de mooie vormgeving en het merk. Het is natuurlijk ook helemaal zijn geld niet waard en toch koop je hem gezien het een collecters item is.

Hij is ook foto geniek te noemen door alle details dingen op de lipstick, de kleur is prachtig. Hij voelt heerlijk zacht aan op de lippen en de vormgeving is gewoon mega mooi, maar €85,- blijft veel geld voor een lipstick. Al zijn de hakken van Louboutin ook mega duur en staan die ook nog op mijn wishlist, al draag ik nooit hakken.

Waarom kocht ik deze lipstick?

Als het zijn geld niet waard is, waarom kocht ik dan in vredesnaam deze lipstick? Ik was in Londen en onze koffer mocht niet Harrods mee in, dus brachten we hem bij een opbergpunt van Harrods. De opslag kostte £25,- en daar kreeg je een tegoedbon voor terug. Lisanne wilde een Gucci riem kopen dus we dachten, mooi dan kan zij twee bonnen gebruiken. Zo werkte het natuurlijk niet, 1 bon per transactie dus ja toen kwam de koopverslaafde Emma naar boven en kocht ik deze lipstick toen ik de make-up van Christian Louboutin zag staan. Oepsie.

Om onduidelijkheden te voorkomen, ik ben super blij met deze lipstick en hij staat echt super mooi op mijn bureau, een swatch maken voor een foto deed alleen al pijn aan me hart.

“Zonde om te gebruiken”Christian Louboutin shopping

Vind ik het zonde om te gebruiken, nou eigenlijk wel ja. De lippenstift was behoorlijk duur en hij is zo mooi en bij de swatch dacht ik al, au, daar is de eerste beschadiging dus ik durfde helemaal niet hard te duwen, dus de swatch is ook licht, al draag ik zelf altijd een lipstick heel licht.

Op de rechter foto zie je mij de lipstick dragen. Ik had hem in de store op mijn lippen gedaan dus hoefde mijn eigen niet te gebruiken. De kleur vind ik wel echt super mooi een nude kleur zoals hij moet zijn!

Wat vind je van zo een lipstick?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op