Werkt Braincaps om beter te studeren?


Voor de eindexamenleerlingen komen de eindexamens eraan, voor de afstudeerders komen de deadlines van de scripties eraan, maar wie weet heb jij wel een andere reden waarom je je consentratie echt nodig hebt voor het studeren. Tijdens mijn tentamenweek heb ik Braincaps getest, een pilletje wat je helpt met consenteren tijdens het leren, maar ook tijdens het maken van je tentamens. Superhandig natuurlijk, maar werkt dit ook echt?

Is dit dan niet gevaarlijk?

Pilletjes, de een slikt ze makkelijk, de ander zeker niet. Ik ben geen pillenslikker en deze pillen zijn best groot, dus dat was even een dingetje, maar ik kreeg ze gelukkig weg. De pillen zijn gemaakt door een arts en ze zijn volledig veilig. Het hoofdingrediënt van de Boost is cafeïne en de night bestaat uit natuurlijke ingredienten. Op de foto’s hierboven kan je nog even zelf lezen wat er precies in zit.

Werken de Braincaps Boots dan echt?

Bij de ene werkt het beter dan bij de ander. Ik heb van koffiedrinkers gehoord dat het totaal niet werkt, terwijl ik wel het idee had dat het werkte #teamthee. Als je dagelijks veel koffiedrinkt krijg je automatisch al een hoge dosis cafeïne binnen en dat kan ervoor zorgen dat de Braincaps weinig verschil met zich meebrengen.

Tijdens het leren kon ik mijn mobiel toch echt een stuk makkelijker aan de kant leggen en makkelijker stukken achter elkaar leren. Ik ben echt iemand die snel afgeleid is en met deze pillen had ik dat echt een heel stuk minder.

Klik hier voor de Braincaps boots.

Mijn resultaten

Braincaps Boost

Na mijn tentamens had ik er een goed gevoel over, dat gevoel was volledig terecht, ik had een 7,2 en een 8,1 behaald voor twee lastige vakken. Dit betekend dan ook dat ik mijn stagenorm behaald heb en dat als alles meezit ik in September lekker naar Curaçao zal gaan om stage te lopen.

Goed uitgerust met Braincaps night

Tijdens tentamens die heel vroeg zijn wil het wel is gebeuren dat ik te weinig slaap krijg omdat ik er ook vroeg uit wil om de stof nog een keer door te nemen. Braincaps stuurde me daarom ook een pakketje met Braincaps night op, deze capsules helpen je om beter te slapen en uitgerust wakker te worden. De wekker die om 5 uur ’s ochtends af ging was ineens niet meer een big issue, heel fijn.

Klik hier voor de Braincaps Night.

Winactie

W I N A C T I E ! !Review: http://luxelifelover.com/studeerboots-nodig-braincaps-helpt-je-of-toch-niet/ Van Braincaps…

Gepostet von AmbitiEmma am Montag, 7. Mai 2018

Misschien heb je het al op facebook voorbij zien komen, maar ik mag ook een zakje met de Braincaps boots weggeven. Superleuk natuurlijk, als jij op de post met de winactie verteld waarom jij de Braincaps Boost heel goed kan gebruiken en een vriend(in) tagt die het ook wel kan gebruiken, maak je al kans. Mijn pagina liken is natuurlijk ook wel een vereiste.

* Ik heb dit ontvangen van Braincaps voor een review, echter veranderd dit mijn mening over het product niet.

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x