Zomer in je outfit

summery look summery look summery look summery look summery lookWauw, ik ben zo klaar met de winter he, vooral na de sneeuw die afgelopen week nog bedacht te vallen. Echt, laat de zomer maar beginnen hoor. Helaas heb ik net zoals jullie geen invloed op het weer, dus zal ik de zomer op een andere manier in mijn leven moeten brengen. Ik ben ik mijn kast opzoek gegaan en vond mijn zomerjassen, deze kan je prima als vest dragen en dat deed ik dan ook.

Zomerjassen

 Een zomerjas kan je in de winter prima dragen als een jasje over een topje. Je kan er veel verschillende kanten mee op, want er zijn veel soorten zomerjassen. De jassen die geschikt zijn voor de winter zijn oa een spijkerjasje, een lerenjasje en een bomber jasje. Er zijn vast nog veel meer soorten. Ik koos voor een bomber jasje die ik vorige zomer kocht bij de Zara. Misschien kennen jullie hem nog wel, van deze outfit. Hij zal nu niet meer te koop zijn denk ik, maar een lekker budget jasje was het zeker.

Mijn outfit

Hier valt vandaag niet veel over te vertellen, gezien niks van dit seizoen is en daarom ook niks meer verkocht zal worden. Ik draag een hele oude tregging van de H&M, maar je zal vast wel ergens verglijkbare kunnen vinden en daarop draag ik dus een bomber jacket van de Zara. Mijn schoenen zijn de wit met zilveren Adidas Superstars, deze zijn nog wel te koop en ik draag een basic zwart hemdje onder mijn jasje.

Draag jij wel is een zomer jas als jasje in de winter? Of ben je het vanplan te gaan doen? Laat het me weten in een reactie hieronder.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op