Supplementen van Vitaminstore

Overal kun je tegenwoordig supplementen kopen, maar dit betekend echter niet dat ze even goed zijn. Vitaminstore vroeg mij om elke supplementen te testen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb de super vitamine B12 en Magnesium Bisglycinaat gekozen en daar zal ik je dan alles over vertellen.

Vitaminstore Suplementen

Super Vitamine B12
Vitaminstore super B12

Vitamine B12 hoef je in principe niet te slikken als je voldoende dierlijke producten binnenkrijgt. Wegens mijn koemelk-eiwitallergie en lactose intolerantie komt het regelmatig voor dat ik zeer weinig dierlijke producten op een dag binnenkrijg. Uit voorzorg ben ik daarom een beetje vitamine B12 bij gaan slikken. Vitamine B12draagt bij aan de aanmaak en vorming van rode bloedcellen met de stof hemoglobine en dat is een eiwit wat zuurstof vervoerd door je lichaam.

Voor mannen en vrouwen boven de 14 jaar is het van belang om dagelijks 2,8 microgram binnen te krijgen door voeding of supplementen. Als je enige tijd continu een tekort aan Vitamine B12 binnenkrijgt kan het zijn dat er een tekort ontstaat.Vitaminstore super B12

Gezien ik vaak alleen bij het avondeten een stukje vlees eet en dat vaak het enige is wat ik aan dierlijke producten op een dag binnenkrijg leek het mij handig om de pillen te slikken. De pillen hebben een kersensmaak, door het kersenaroma en dat is erg lekker, los ze op onder de tong en neem dagelijks een tablet, dan loop je minder kans op een tekort.

Hopelijk heb ik je niet bang gemaakt met dit verhaal, je lichaam slaat een voorraad vitamine B12 op in het lichaam en het duurt ongeveer een jaar voordat deze voorraad op als je hem niet aanvult. De kans op een vitamine B12 tekort is daarom best klein.

Magnesium BisglycinaatVitaminstore Magnesium

Voor mijn maag en darmen slik ik magnesiumhydroxide kauwtabletten, in eerste instantie dacht ik dat dit supplement eenzelfde soort werking had. Nu blijkt er toch wel degelijk een verschil in te zitten. De pillen voor mijn buik zijn op basis van een hoge dosis Magnesiumoxide, waardoor er water vast wordt houden in de darmen en je maag kalmeert. Hierdoor kun je makkelijker naar de wc en heb je minder last van buikkrampen. Zodra er een lage dosis magnesium in de pillen zit kan het echter geen vochtvasthoudend effect hebben en zorgt het voor het verminderen van vermoeidheid. Dat is bij deze pillen dus ook het geval.

De goedkope merken gebruiken liever de goedkoopst mogelijke stof in de magnesium pillen en daarom zijn niet alle pillen even goed en hebben ze niet allemaal hetzelfde effect. Daarom is het van belang dat als je supplementen koopt je weet wat je slikt, je wilt niet iets slikken waarmee je denkt iets op te lossen om een volgend probleem te krijgen.Vitaminstore Magnesium

Deze pillen zijn aan te raden om je slikken als je een normale werking van je botten, tanden, spierstelsel en zenuwstelsel wilt ondersteunen en ze helpen tegen vermoeidheid.

 En om het nog even wat leuker te maken heb ik voor jullie nog een gratis verzending van Vitaminstore op hun eigen merk.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op