Travel outfit bij Blautopf

Na-kd outfit in BlautopfNa-kd outfit in Blautopf

Na-kd outfit in Blautopf

Mijn rijbewijs is binnen en dat werd gelijk gevierd met een reisje naar Milaan. Op de heenweg sliepen we in de universiteitstad Ulm, vlakbij vind je Blautopf. Een prachtig meertje die knalblauw is, het was wat omrijden, maar je kreeg er wel prachtige foto’s door en daar moest mijn reisoutfit op de foto.

Mijn outfit

Short: Levi’s 501 | top: Object | schoenen: Valentino | Zonnebril: Louis Vuitton | Riem: Hermès | Tas: Louis Vuitton |

Als ik reis wil ik een comfortable outfit aan, dit is voor iedereen wat anders, maar een spijkerbroek met een los shirtje vind ik heerlijk. Dit blousje is wat wijder en heeft één mouw, heel anders dan normaal, maar daarom juist zo leuk. De kant met de mouw kan je op twee manieren dragen, over je schouder of off-shoulder. Afgelopen weekend kocht ik deze top in Middelburg bij een winkel HotLegs, hij was in de aanbieding en nu nog 20 euro, dat kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Heb jij altijd al een Levi’s 501 short zoals deze willen hebben? Mooi, want op NA-KD.com krijg je er nu 20% korting op als je hem koopt met de code LUXELIFE20. Dat maakt het shoppen natuurlijk stukken leuker. Het broekje zit heerlijk, ik heb de licht blauwe en de combinatie mogelijkheden zijn zoals met elk spijkerstuk eindeloos.

Blautopf

Op een half uurtje afstand van de Duitse stad Ulm vind je Blautopf een klein meertje die helemaal blauw is. Het was bij ons niet de bedoeling om dit te bezoeken, maar toen ik googlde wat er in Ulm te doen was, zag ik dit meertje en ik kon niet anders dan hier heen willen. Voor we verder doorrijden naar Italië moest hier dus nog even een stop gemaakt worden.

Eenmaal aangekomen was het even mooi als op de plaatjes, het was echt helder blauw. Dit komt door de algen die in het water zitten, dus het water betreden is niet mogelijk. Wel kan je door deze algen de leukste foto’s maken die echt nep zijn. Toen ik de foto’s van het meer stuurde naar vriendinnen moest ik er toch echt bij zeggen dat ze nog helemaal niet bewerkt waren, het ziet er namelijk best nep uit, dat weet ik, maar het is niet zo. Dus wil jij ook een prachtig klein blauw meertje zien, ga dan zeker naar Blautopf, met parkeerschijf nog gratis ook. Tot mijn verbazing was het ook heel rustig, maar misschien kwam dat wegens de vroegte.

Nog een kleine tussenstop

Na die tijd in de auto zitten is een tussenstop soms ook wel leuk. Het leuke van het buitenland is dat ze altijd leuke tussenstop plekken hebben. Zo is dit een plek in Zwitserland die naast een kanoroute was, een wat grotere pakeerplaats met een smal weggetje naar beneden. Toen kwamen we hier, in de Duitse supermarkt scoorde we twee blikjes onbekend drinken en die werken hier even getest. Paloma heet het, je hebt het in de smaak watermeloen en mango. De lekkerste is watermeloen, maar beiden waren wel verrassend.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op