Vegan Almond yoghurt van de Bodyshop

De laatste tijd worden er steeds weer nieuwe toffe beauty producten uitgevonden. Pasgeleden ontving ik van The Body Shop twee potten met vegan almond yoghurt om op je huid te smeren, een body yoghurt beter gezegd. Ik vond dit zo tof klinken dat ik direct begon met smeren.

The Body Shop Vegan Yogurts

Verschillende soorten body yoghurts

The Body Shop heeft een 6 verschillende yoghurts uitgebracht, waarvan ik er twee heb gekregen om te testen, mango en moringa. Pas op hoor, want de mango variant ruikt echt om op te eten, al zijn de ingrediënten 100% vegan en 100% natuurlijk, lijkt het mij geen goed idee om dit op te eten.

De geuren die je in bij de Bodyshop kan vinden zijn: aardbij, mango, almond milk, moringa, British rose en banaan (limited edition). Voor een potje van 200 ml betaal je een tientje.

The Body Shop – body yoghurts

Beiden geuren zijn erg lekker, moringa is bloemig, terwijl mango juist fruitig en zoet is. Voor mij geldt hoe zoeter hoe beter, dus mijn favoriete is de mango. Wat ook leuk is aan deze is dat hij lekker vrolijk is door de oranjekleur en de yoghurt zelf is ook licht oranje, bij moringa is alles gewoon wit. De kleuren hebben ze goed aangepast op de kleur van het geurtje, dat vind ik zelf wel erg leuk.

De yoghurts smeren makkelijk uit en ze komen de belofte van snel intrekken na. De yoghurts zouden ideaal zijn om je even snel te hydriateren na het douchen en daarna hup je kleding in kunnen, dat is goed mogelijk, want het trekt heerlijk snel in waardoor je dat plakken niet hebt.

Bekijk hier alle yoghurts van The Body Shop.

*Deze post is schreven met producten die ik heb ontvangen, echter veranderd dit niet de mening over deze producten.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op