Vegan Almond yoghurt smeren op je huid

De laatste tijd worden er steeds weer nieuwe toffe beauty producten uitgevonden. Pasgeleden ontving ik van The Body Shop twee potten met vegan almond yoghurt om op je huid te smeren, een body yoghurt beter gezegd. Ik vond dit zo tof klinken dat ik direct begon met smeren.

Verschillende soorten body yoghurtsThe Body Shop Vegan Yogurts

The Body Shop heeft een 6 verschillende yoghurts uitgebracht, maar ik heb de mango en moringa ontvangen om te testen. In de ochtend eet ik graag een bak yoghurt van Alpro, dus hoe een vegan yoghurt voelt weet ik goed en toen ik begon met smeren merkte ik al snel op dat de structuur goed overeenkomt. Pas op hoor, want de mango variant ruikt echt om op te eten, al zijn de ingrediënten 100% vegan en 100% natuurlijk, lijkt het mij geen goed idee om dit op te eten.

De geuren die je in de winkel kan vinden zijn: aardbij, mango, almond milk, moringa, British rose en banaan (limited edition). En je kan ze voor €10,- kopen, hiervoor krijg je dan 200 ml.

The Body Shop – body yoghurtsThe Body Shop Vegan Yogurts

Beiden geuren zijn erg lekker, moringa is bloemig, terwijl mango juist fruitig en zoet is. Voor mij geldt hoe zoeter hoe beter, dus mijn favoriete is de mango. Wat ook leuk is aan deze is dat hij lekker vrolijk is door de oranjekleur en de yoghurt zelf is ook licht oranje, bij moringa is alles gewoon wit. De kleuren hebben ze goed aangepast op de kleur van het geurtje, dat vind ik zelf wel erg leuk.

De yoghurts smeren makkelijk uit en ze komen de belofte van snel intrekken na. De yoghurts zouden ideaal zijn om je even snel te hydriateren na het douchen en daarna hup je kleding in kunnen, dat is goed mogelijk, want het trekt heerlijk snel in waardoor je dat plakken niet hebt.

Bekijk hier alle yoghurts van The Body Shop.

Hydratatie heel belangrijk met dit warme weerThe Body Shop Vegan Yogurts

Dit warme weer vraagt veel van onze huid en laat de huid snel uitdrogen. Het is daarom van belang voldoende water te drinken om de huid van binnenuit te laten stralen, maar het is ook van belang om de huid van buiten uit aan te pakken. Hiervoor kan je bijvoorbeeld elke dag een lekkere laag body yoghurt opbrengen, zo blijft je huid soepel en behoud je je bruine kleurtje net iets langer en voorkom je bovendien het vervellen een beetje.

Let op, als je verbrand bent, behandel het dan eerst met aftersun en daarna pas met de yoghurt. Hoewel yoghurt verzachtend werkt, zou ik het toch aanraden met het juiste middel op te lossen.

*Deze post is schreven met producten die ik heb ontvangen, echter veranderd dit niet de mening over deze producten.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op