Huid verzorging alla Khloe Kardashian

Je gezicht verzorgen dat is erg belangrijk en dat weten ze in Hollywood ook maar al te goed. Bekende celebs zoals Khloe Kardashion en Opera Winfrey gebruiken daarom het merk Image Skincare. Zij zweren bij dit merk, maar is het ook wel zo goed?Image Skincare Vital C

Image Skincare

Zelf was ik niet bekend met dit merk, maar toen ik las dat Khloe dit merk gebruikt en menig andere Holywood ster, werd ik nieuwsgierig. Image Skincare kost wat, maarja wat had je dan verwacht als menig Hollywood ster deze verzorgingsproducten gebruikt? Ik ontving een travelkit van de Vital C lijn en deze kost al €25,- en dat voor 5 tubbetjes van 7 gram.

Image Skincare Vital C travelkit

De travelkit bestaat uit 5 verschillende tubbetjes die je makkelijk in je handbagage met vliegtuig mee in kunt vervoeren. In de travelkit vind je een cleanser, een repair creme, een maskertje, een anti-aging serum en een moisturizer met zonnefactor 30.

Hydrating facial cleanserImage Skincare Vital C

De Hydrating facial cleanser is een cleanser die je ’s ochtends en ’s avonds kan gebruiken voor de verzorging van je huid. Je maseert de creme in en laat het 1 minuut zitten en dan spoel je hem af. De grote versie van de cleanser kost €54,- en hiervoor krijg je 50 ml. De kleine versie bevat 7,4 ml.

Hydrating repair creme

Image Skincare Vital C

 De Hydrating repair creme gebruik je na het reinigen van het gezicht en voor je naar bed gaat. Een grote pot van de creme kost €77,50 en hiervoor krijg je 56,7 gram creme. In de travel versie zit 7 gram van de creme.

Hydrating enzyme masque

Image Skincare Vital C

Het masker moet je 5 tot 30 minuten op de huid laten zitten en vervolgens met voldoende water eraf halen en naspoelen met een plons koud water, het is aan te raden het masker 1 a 2 keer per week te gebruiken. De grote versie van dit masker kost €47,- en hier krijg je 56,7 ml voor. De travelkit bevat 7 gram.

Hydrating anti-age serum

Image Skincare Vital C

Zodra de huid helemaal geruinigd is kan je de hydrating anti-age serum aanbrengen, dit is zowel voor ’s ochtends als ’s avonds. De grote versie kost €72,- en hiervoor krijg je 50 ml, in de travelkit zit 7,4 ml.

Daily hydrating moisturizer

Image Skincare Vital C

En tot slot bevat de travelkit nog een kleine zonnebrand en moisturizer voor het gezicht. Het is aan te raden om deze enkele ochtend en elke 2 uur dat je in de zon zit gebruiken, om je huid optimaal te beschermen. De zonnebrand zit in een tube van 91 gram en kost €46,-. In de travelkit zit een kleine varriant die 7 gram bevat.

Via de site van Image Skincare kan je deze producten bestellen.

Mijn mening

Bij het openen van de flesjes werd ik overspoeld door een heerlijke sinaasappelgeur. De zonnebrand ruikt echter niet naar sinaasappel maar naar iets anders lekker zoets. Naast de geur werken de producten ook erg fijn. Je hebt weinig nodig en je huid voelt lekker schoon aan. Vaak heb ik na een maskertje etc last van een glanzende huid, maar dat was hierbij gelukkig niet. Je betaald wat voor deze lijn, maar ik geloof wel dat ik snap waarom het DE lijn van Holywood is. Het is namelijk echt een heerlijke lijn.

Ken jij Image Skincare merk al?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op