Instagram | 4 redenen waarom jij visitekaartjes moet hebben

Instagram heeft zoveel te bieden en overal komen de leukste plekjes voorbij. Inspelen op seizoenen en thema’s, leuke steden bezoeken voor unieke content. Jezelf blijven, nieuwe mensen ontmoeten, dit allemaal hoort bij Instagram. Jezelf promoten hoort daar ook bij en visitekaartjes zijn een goede manier daarvan.


Om je Instagram professioneler te maken, heb je meer nodig dan enkel een mobiel. Je hebt ook offline een netwerk nodig. Denk aan mede influencers om samen mee te sparren en bedrijven om mee samen te werken. Visitekaartjes zijn daarom erg belangrijk en kunnen niet ontbreken in jouw influencer bestaan.

Visitekaartjes

Drukwerknodig.nl nam contact met mij op met de vraag of ik visitekaartjes wilden. Op dat moment was net mijn nieuwe logo af en visitekaartjes had ik nog niet. Dit kwam natuurlijk super goed uit. Visitekaartjes zijn echt onmisbaar voor ons. 

1. EENVOUDIG OFFLINE NETWERKEN

Waar je ook komt, overal zijn plekken om te netwerken als influencer. Instagram kan zo ineens het gespreksonderwerp zijn, door een visitekaartje bij je te hebben en te kunnen geven zullen mensen je onthouden. Wie weet waarvoor je het kan gebruiken. Daarnaast kan het nooit kwaad om je visitekaartje na een samenwerking met een restaurant achter te laten in een restaurant. 

2. MENSEN WORDEN HERRINNERD AAN JE

Veel mensen bewaren hun visitekaartjes in een boekje of in een portemonnee, de kans dat hij in de prullenbak beland is klein. Dat zorgt ervoor dat mensen vaker je visitekaartje zien, ideaal want zo ben je weer even bij hen in het zicht.

Visitekaartjes

3. JE KOMT PROFFESIONELER OVER

Alle zakenmensen in Nederland hebben hun kaartjes altijd bij hen om uit te kunnen delen. Als je serieus genomen wilt worden en mensen willen je telefoonnummer of emailadres is het veel handiger om een visitekaartje te geven dan het op een briefje te moeten schrijven. Een ander voordeel is dat mensen het altijd kunnen lezen (tenzij je een heel onduidelijk lettertype kiest).

Lees ook: Instagram | De beste samenwerkingsplatformen

4. Goede manier van promotie

Met een visitekaartje kan je prima je blog/Instagram of bedrijf promoten. Hierbij is het wel van belang dat hij echt goed opvalt. Hij moet duidelijk en mooi tegelijk zijn. Daarnaast moet hij in goede kwaliteit geprint worden.

Ik heb mijn visitekaartjes besteld bij drukwerknodig.nl. Hier kan je eenvoudig een ontwerp uploaden en voor een normale prijs je visitekaartjes bestellen. Ik heb full color visitekaartjes die dubbelzijdig zijn.

Wist je dat de specialiteit van drukwerknodig.nl het maken van boeken is?

Heb jij al visitekaartjes?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op