Waarom je gewoon een bikini moet dragen

Ik ben dol op bikini’s en kan ook echt niet zonder. Hoewel een badpak op zijn tijd ook wel leuk is. Ik ben gewoon dol op die bikini en ja ik ben niet altijd heel zeker van mezelf en sta ook echt wel in de sportschool te shinen zodat ik die bikini weer aan durf te trekken in de zomer. Maar een bikini is gewoon heel fijn en vind ik dat je hem gewoon moet dragen.

De Hunkemöller vroeg of ik een bikini wilde en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Dat werd deze toffe bikini uit de Doutzen collectie. Helemaal anders dan alle andere bikini’s die ik heb, maar ik kan hem wel mixen en matchen.

Zoveel verschillende soorten bikini’s

Wat ik dus heel leuk vind aan bikini’s is dat er zoveel verschillende soorten zijn dat je continu kan afwisselen. De bikini die ik van de Hunkemöller heb, vind ik juist zo tof omdat je dit model bijna niet ziet. Juist lekker onderscheidend zijn is dan wel tof toch?

Eindeloos combineren

Mix en match er maar lekker op los hoor, want de meeste bikini’s kan je wel lekker mixen en matchen. Hoe chill is dat? Dan heb je ineens niet meer zoveel verschillende soorten nodig, je ziet er toch steeds anders uit.

Lees ook: Bikini’s van Zaful, aanrader of niet?

Je krijgt ook een bruine buik en rug

Ja duhh… hoor ik je al zeggen, maar hoe fijn is dat een bruine buik en rug. Dan zie je er toch wel direct een stuk zomerser uit hoor. Dat kleurtje geeft mij in ieder geval een heerlijk gevoel.

Bij weinig borsten voel je je niet zo plat

Misschien ben ik de enige maar met mijn 70B ben ik blij dat een bikini niet alles plat duwt in tegenstelling tot een badpak. Het voelt toch wel beter om wat zichtbaars te hebben, in plaats van een bijna plat te noemen lichaam. Het maakt je dan toch een stuk vrouwelijker.

Kijk hier voor wat bikini inspiratie bij de Hunkemöller en nog wat leuks, je krijgt nu 20% korting.

Een bikini blijft leuk

Hoewel ik ieder jaar een nieuwe bikini wil, blijf ik mijn bikini’s dragen die ik jaren geleden gekocht heb. Misschien ligt het aan mij, maar mijn badpakken zijn wel een stuk meer modegevoelig. En kan ik na twee jaar echt niet meer aan.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op