Lente aankoop: Wikkelblouse van Josh V

wikkeltop josh v

wikkeltop josh v

wikkeltop josh v

wikkeltop josh v

wikkeltop josh v

wikkeltop josh v

Gezien de akelige kou die weer is toegetreden in Nederland heb ik besloten dit keer de foto’s binnen te maken. Gezien het vorig weekend zulk lekker weer was, had ik helemaal zin om lente kleding te shoppen. Dit bloesje is mijn eerste lente aanwist, helaas is het dragen met lente weer nog niet mogelijk.

Service van Josh V

 kocht ik een tas van Josh V, echter viel deze na een jaartje helemaal uit elkaar. Ik baalde hier goed van en heb mijn probleem gemeld aan Josh V. Erg snel kreeg ik een reactie, ik kon gratis de tas terug sturen en kreeg een cadeaukaart opgestuurd. Altijd leuk, van dat shoptegoed heb ik al eerste deze blouse gekocht, er is nog wat van over, maar we zien wel wat we daar van kopen.

Wikkelblouse

Vorige zomer was de wikkelblouse al een hot item, helaas kon ik nergens een blouse vinden die aan mijn wensen voldeed, vandaar dat ik er geen had. Deze blouse is niet de wikkelblouse die ik persee wilde, maar wel eentje die ik super tof vind. Eigelijk is dit een normale blouse met bij de onderbuik twee lange linten die je rond je buik moet draaien en moet vastknopen, hetzelfde geldt bij de armen.

Mijn look

Je kan dit eigelijk met alles leuk combineren, ik koos ervoor op de blouse van Josh V te combineren met een jeans van Abercrombie and Fitch als schoenen koos ik voor mijn Isabel Marant sneakers en als riem koos ik voor mijn Hermes. Kwa sieraden hield ik het rustig en droeg ik alleen mijn roze gouden naamketting van Soufeel. Wist je dat je met de code EMMA25 25% korting krijgt op hun naamsieraden?

Ben jij ook fan van wikkelblousen? Laat het me weten in de comments!!

Share:

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KateluxelifeloverEsmée Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kate
Gast

Looks great, you’ve styled it really nice. Also, your blog is great!

Esmée
Gast

Wat een leuke blouse zeg! Ik vind de items van Josh V altijd erg mooi, een grote bestelling is bijna onvermijdelijk. X