De waarheid achter de winacties van Elsa & Rose

Dat niet elke winactie eerlijk verloopt dat weten we allemaal wel, maar Elsa & Rose Swimwear maakt er toch wel een heel bijzonder iets van. Daarom onthul ik je graag de manier hoe die winacties verlopen.

Winacties bij Elsa & Rose Swimwear

Andante Hotel

Elsa & Rose doet graag met influencers een winactie, hierbij is het de bedoeling dat de influencer 100 deelnemers vindt en dan kiest Elsa & Rose een winnaar uit. Zodra de influencer het voor elkaar heeft gekregen om binnen 3 dagen 100 deelnemers te vinden, krijgt ze een bikini opgestuurd. Je kan kiezen uit enkele bikini’s die via een link beschikbaar worden gesteld, dus zeker niet de leukste collecties.

De winnaar

Ondertussen heb ik meerdere winacties gehouden voor Elsa & Rose en elke keer won er iemand mijn winactie. Keer op keer een account waar ik nooit van had gehoord, maar ach je gaat niet zo snel twijfelen. Tot iemand mij vroeg wie mijn winactie gewonnen had en na een aantal weken bleek het account niet meer te bestaan. Ik ging mijn oudere winacties controleren en ook deze winnaressen hadden geen account meer.

Zo begon ik te twijfelen aan de eerlijkheid van de winacties, ik vroeg aan meer meiden wie hun winactie had gewonnen en steeds waren het accounts die niet meer bestonden. Je raadt het al, de meiden die een bikini winnen bestaan helemaal niet. Deze winacties zijn een mooie marketing truck om heel snel en goedkoop aan volgers te komen.De waarheid achter de winacties van Elsa and Rose Swimwear

Ik ben van mening dat dit echt niet kan, als je als bedrijf groot wilt worden, doe het dan op een goede manier en niet op deze manier. Je wilt toch niet dat er mensen slecht over je denken? Ja de bikini’s van Elsa & Rose Swimwear zijn echt leuk, maar op deze manier is het gewoon niet eerlijk.

0 0 vote
Article Rating
Share:
Abonneer
Abonneren op
guest
4 Reacties
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lisa
1 jaar geleden

i like your pictures, but i can’t read your words

Joyce
1 jaar geleden

Wow bizar… Erg jammer dat ze het niet gewoon eerlijk kunnen doen.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x