Bikini’s van Zaful, aanrader of niet?

Bikini’s misschien een beetje raar voor jullie in de winter, ik leef er momenteel elk weekend in. Maar wie weet kan jij dit gebruiken als je deze kerst de zon gaat opzoeken, of alvast voor volgende zomer. Zaful, een website vol met bikini’s en kleding voor een zachte prijs, maar zijn deze bikini’s ook wat? Ik zocht het uit.

Mijn bikini’s

Shop de Plunge Coconut Trees Knot Bikini Set op Zaful.com voor maar 11,35 euro.

Zaful bikini

Zest Beachclub Curacao

Shop de ZAFUL High Cut Flamingo Bikini – Light Sky Blue op Zaful.com voor maar 12,23 euro.

Zaful bikini

Madero Oceanclub Curacao

Zaful bikini

Kokos Curacao

Shop de Leaf Print Padded Bikini Set – Light Pink op Zaful.com voor 12,23 euro.

De kwaliteit

Omdat de bikini’s zo goedkoop zijn, had ik er eerlijk gezegd niet heel veel vertrouwen in. Maar het tegendeel is bewezen, na een paar maanden de bikini’s gedragen te hebben zijn ze nog prachtig. Mijn boobies hebben niet zoveel nodig, dus de steun die ze geven is voor mij perfect. Ook geven de bikini’s zelfvertrouwen omdat ik er niet plat in lijk.

Bij de Leaf bikini is er wel wat los aan de binnenkant van het topje, waardoor die niet helemaal mooi zit. Maar verder zijn de bikini’s echt goed van kwaliteit en al helemaal voor dat geld. Ze schijnen niet door, de stof is dik en ze zitten lekker. De plunge coconut tree bikini heeft zelfs een broekje wat je twee kanten kan dragen, legergroen en met de print. Legergroen heeft hierbij wel echt mijn voorkeur. De flamingo heeft een smal broekje, maar mijn kont wordt nog wel goed bedekt gelukkig.

Al met al ben ik zeer tevreden over de bikini’s en dat had ik dus stiekem helemaal niet verwacht.

Ben jij al bekend met de bikini’s van Zaful? Zoja, wat vind jij ervan?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op