Ziaja’s nieuwe acai bessen lijn

Een acai bowl, je kan me er voor wakker maken. Dat deze lekkere bessen meer bieden dan een lekkere bowl dat wist ik nog niet. Toen Ziaja mij vertelde over de nieuwe lijn van acai bessen was ik daarom ook enthousiast. Dat moest ik als acai bowl lover natuurlijk testen. De producten die ik van de lijn mocht testen zijn de gezichtstoner, de body mousse en de dag creme met spf 10.

Ziaja Acai Bessen

Ziaja Acai Bessen satin body mousse

Lekker fris en zoet, de geur van de zomer komt je tegemoet bij het openen van dit potje. Er zit een zachtroze mousse in dat ziet en voelt als een echte mousse. De naam is dus prima. Als je iets dichterbij ruikt, lees je neus in de pot duwt, dan ruik je ook wel een typische body mousse geur. De creme smeert heel makkelijk uit en een grote klodder pakken gaat door de dikke structuur ook best makkelijk. Dat is wel erg fijn. Ook ben ik blij dat de mousse zo snel intrekt. Naast de heerlijke geur, de fijne structuur en het snelle intrekken maakt hij de huid ook nog lekker zacht. De mousse kost €5,59 voor 200 ml en hij is zeker zijn geld waard. Ik had hem niet zo lekker verwacht hihi.

Klik hier om de body mousse te bekijken op Ziaja’s webshop.

Ziaja Acai Bessen

Ziaja Acai bessen gezichtstoner

Ziaja Acai Bessen

Lekker sprayen, dat is wat je kan met deze gezichtstoner, heerlijk voor verkoeling op de warme dagen. Ziaja geeft aan dat het gedurderende de dag als verfrissing gebruikt kan worden, daar ben ik het mee eens, want uit de toner komt een koele mist die je op de huid sprayt.

Ziaja Acai Bessen

Gedurende de zomer heeft onze huid best wat te voorduren met dat zonnen wat we graag doen, dat droogt onze huid uit en daar krijg je uiteindelijk een lelijk gerimpeld en oud huidje van. Dat willen we niet, daarom is hydritatie erg belangrijk en vooral in de zomer. Deze verkoelende spray werkt daar goed aan mee. Verkoelend en zorgt dat je huid mooi blijft, helemaal mooi toch?

De toner is €4,69 en kan je via deze link kopen.

Ziaja acai bessen dagcreme spf 10

Ziaja Acai Bessen

Het eerste product was echt wit is haha, de dagcreme is wit en niet licht paars/roze. Misschien maar goed ook, want voor je het weet ben je paars/roze en niet meer normaal. Ook deze creme ruikt erg lekker. Hij bevat spf 10, handig een creme met spf erin, maar voor hij is deze factor te weinig om niet te verbranden in de zomer. De dagcreme is wat dikker van structuur, maar smeert wel makkelijk uit en laat je lekker zacht de dag beginnen.

Ziaja Acai Bessen

Na het opbrengen heb je ook geen zichtbare vette huid. Mijn huid ziet van zichzelf helaas erg snel vet, maar dat heb ik na het gebruik van deze creme gelukkig niet. Op de foto hierboven kan je dat zien, want ik heb hem daar net opgebracht.

Deze creme kan je voor €4,99 kopen via deze link.

Ik vind de nieuwe lijn van Ziaja erg lekker. Ik heb deze producten ontvangen ter review, maar mijn mening over de producten is wel oprecht.

De foto’s zijn gemaakt bij Saint Aymes in London.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op