Ziaja’s nieuwe Tropical Coconut lijn

Tropische geuren, ik ben er dol op. Toen ik hoorde dat Ziaja een nieuwe lijn had die tropisch zou zijn, was ik daarom ook erg benieuwd naar deze lijn. Ziaja stuurde ze naar me toe zodat ik de nieuwe lijn speciaal voor de zomer kon testen. De lijn bestaat uit een sugar scrub, een douche sopje en een body balm.Tropical Coconut

Met Ziaja ben ik al wel een tijdje bekend,  zo teste ik al eerder verschillende dingen van ze. Zoals een dagcreme met SPF, een BB cream met SPF, de coconut handcreme en body butter en tot slot nog een cleansing milk en toner van de Aloe Vera lijn. Stuk voor stuk waren dat fijne producten, dus daarom was ik ook extra nieuwsgierig hoe deze spulletjes zouden bevallen.

Tropical Coconut

Alleen de naam sprak mij al geweldig aan, hoe heerlijk zomers en tropisch klinkt dat wel niet. Zodra ik het flesje opende rook ik direct een heerlijke zomerse geur, de kokosnoot haalde ik er niet direct uit, maar zomers fruit zoals passievrucht wel. Wat mij vooral opviel toen ik de srub openmaakte was dat het echt uitziet alsof er echt alleen maar suiker met olie is. Verder waren het gewoon heerlijke geuren.

Tropical Coconut sugar body scrubTropical Coconut

Ik had bij de scrub echt het idee dat het suiker was toen ik het zag, maar toen ik een beetje pakte, voelde het toch wat zachter aan. Ik had verwacht dat het best een ruwe en harde scrub zou zijn, gelukkig is dit niet zo. De scrub ruikt erg lekker en maakt je huid lekker zacht, ook heb je helemaal niet veel nodig om je hele lichaam in te smeren.

Tropical Coconut creamy shower soapTropical Coconut

Na de scrub gebruikte ik de douche gel, ook deze rook erg lekker. Hij schuimt lekker en je kan natuurlijk net zoveel gebruiken als je zelf wilt. Ik houd altijd wel van lekker wat sop, maar zo denk niet iedereen erover natuurlijk. De sop is wat dikker en glijdt daarom ook niet direct van je handen op de grond, echt super, want bij mij ligt altijd de helft van de sop op de grond, oepsie. Maar hij is wel super in gebruik. Na het douchen is je huid lekker zacht door de cacaoboter die achterblijft op je huid en dat is natuurlijk ook super fijn, want wie wil er nu geen zacht huidje?

Tropical Coconut body balm moisturisingTropical Coconut

Na het douchen is het tijd voor een body balm, dit zorgt voor een extra glad huidje en geeft je huid weer wat vocht. Zeker na een dag zonnen is dat erg belangrijk. Van de body balm heb je wel iets meer nodig dan ik gewent ben te gebruiken, maar hij laat wederom een heerlijke geur achter en als je een nachtje geslapen hebt, wordt je wakker met een lekker glad huidje. Wat ook een voordeel is, is dat hij relatief snel intrekt, hierdoor kan je snel je kleren aandoen zonder dat het overal aan vastplakt.

Ken jij deze nieuwe lijn al?

Ontdek nu alles erover:
Body Scrub – €2,99
Shower soap – €2,49
Body balm – €2,99

* Deze producten heb ik ter review ontvangen.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op